Контррозвідники живуть не гірше за прокурорів

Перший заступник начальника Головного управління “Д” Служби безпеки України (контррозвідки) Антон Кравчук фіктивно розлучився з дружиною, щоб переписати на родичів нерухомість вартістю понад 2 мільйони доларів

Як нам стало відомо, загалом у контррозвідника Кравчука 7 квартир, 2 паркомісця, 1 будинок та 4 автомобілі. Він переписав нестерпно набуте в період з 2018 по 2023 рік. Саме тоді він розлучився зі своєю дружиною Вікторією Кравчук.

Наприклад, у столичному житловому комплексі «Французький квартал» придбано 4 квартири площею 79 кв.м., 36,4 кв.м., 83,6 кв.м, 78,6 кв.м загальною вартістю 830 тисяч доларів. У цьому ж житловому комплексі Кравчук купив два паркомісця по 70 тисяч доларів кожне. Все прописано на ім’я коханої дружини.

Як з’ясувалося, Кравчук теж дуже любить свою тещу, Черемісіну Людмилу Олексіївну, тому оформив на неї 2 квартири — одну площею 77,1 кв.м. у житловому комплексі “Венеція” вартістю 160 тисяч доларів, ще один — у ЖК “Сонячна брама” (фото 3) площею 105,9 квадратних метрів за 250 тисяч доларів.

Його мати, Наталія Григорівна Кравчук, отримала скромну однокімнатну квартиру площею 44,7 кв.м. в ЖК “Паркленд” за 90 тис.

Його батько, Юрій Степанович, став власником 132-метрового будинку в Бучі вартістю 200 тисяч доларів. Однак ми знайшли в Мережі оголошення про його продаж. Ріелтор пропонує купити його за 125 тисяч доларів.

Що стосується розкішного автопарку, то на мою дружину записані Mercedes-Benz GLE 350 D, 2020 року випуску, вартістю 90 тисяч доларів, Jeep Renegade (фото 6), 2015 року випуску за 15 тисяч доларів та електромобіль Volkswagen ID 4, 2024 року випуску за 40 тисяч доларів. Останні дві машини зареєстровані на дівоче прізвище дружини — Пархомчук. Кравчук особисто володіє автомобілем Range Rover 2023 року випуску, вартістю $200 тис.

Варто зазначити, що звичайний співробітник СБУ з офіційним окладом силовика не міг собі дозволити такі активи. Кравчук набув сумнівної репутації через прикриття злочинної діяльності представників влади та правоохоронних органів. Мільйонні відкати за так звану роботу дозволили Антону Юрійовичу придбати квартири та нові автомобілі.

Так виглядає внутрішній ворог, з яким ми не можемо боротися.

ОРД

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *