Поборемо корупцію і шахрайство в закарпатській адвокатурі разом! Поборемо?

Не всю ще правду розказали про прокурорів, поліцейських та деяких суддів. Вони стають не тільки фальшивими інвалідами, але, виявляється ще й фальшивими адвокатами, отримуючи, як подарунок, “без відриву від виробництва” свідоцтво адвоката. Не встиг такий “новоспечений адвокат” отримати таке бажане свідоцтво, як “запасний аеродром”, якщо виженуть з основного місця роботи, як в ту ж мить пише заяву про зупинення адвокатською діяльністю (це добре видно на вказаному нами взірцю нижче). Цим адвокатам — суддям, адвокатам  — прокурорам, адвокатам — прокурорам здається, що вони своєю заявою відрубали голову  корупційній “гідрі”.

*****

З Єдиного реєстру досудових розслідувань стало відомо, що ще  07.11.2023 проти голови Ради адвокатів Закарпатської області фальшивого адвоката О. А. Фазекоша  відкрито ще одне кримінальне провадження  за №12023071040001287, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Якщо говорити простою людською мовою, то на Фазекоша подали заяву за виманювання і не повернення великих сум грошей. В цьому випадку – це 21 тисяча доларів США.

Слідство ведеться слідчим відділом Мукачівського РУП ГУНП в Закарпатській області. Начальник слідчого відділу Гиндрюк Павло Павлович, за сумісництвом ще й адвокат (профайл в ЄРАУ – https://erau.unba.org.ua/profile/82102:

Обліковується у:

Рада адвокатів Закарпатської області

№ Свідоцтва:

21/2803

Орган, що видав свідоцтво:

Рада адвокатів Закарпатської області

Номер рішення:

77

Дата прийняття рішення:

07.05.2021

Дата видачі свідоцтва:

11.05.2021

Право на заняття адвокатською діяльністю зупинено:

11.05.2021.

Щоб звернутись за допомогою до «адвоката» П. П. Гиндрюка можна писати на його електронну адресу, яка вказана у профайлі,  qwest888pp@gmail.com

А взагалі, якщо офіційно, то Заяву про шахрайство Фазекоша потрібно писати на дану адресу:

Керівнику

Мукачівського районного управління поліції

Головного управління національної поліції в Закарпатській області полковнику поліції

А. І.  Шкирті,

м. Мукачево, вул. Ярослава Мудрого, 8

tp21@zk.police.gov.ua

********

ПІСЛЯМОВА

Готовий допомогти безоплатно в оформлені Заяви про шахрайство О. А. Фазекоша тим, кого він кинув на гроші, великі гроші. Звертайтесь на електронну адресу: fenixslovo@ukr.net

Разом ми сила! Поборемо корупцію, в адвокатурі та правоохоронних органах! Поборемо?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *