«Мені шкода нас, ми як програні в карти», — медики «Ульфа» рятують бійців на Покровському напрямку (відео)

Ми перезаливали цей репортаж, адже ютуб наклав на нього обмеження.

Поширюйте відео, щоб його побачило якомога більше людей. «Коли я чую, що у мене на ліжку в шоковій лежить 21-річна дитина, а я позавчора, коли їздила міняти машини евака в Дніпро, с*ка, ми каву не могли зайти випити, бо все зайнято лобами. Йоб*н*ми офісниками дніпровськими, які єб*ли воювати!

А вона лежить з пробитою головою і каже: “коси мені не ріжте”, і коханому передає, що любить його. Ну це сюр, два паралельних світи, які не перетинаються взагалі!», — каже керівниця медичної служби «Ульф» батальйону «Вовки Да Вінчі» Аліна Михайлова. Вона говорить про несправедливість після того, як на стаб привезли поранену Олю, якій 21.

Оля — бойова медикиня 59 бригади. Зазвичай це вона привозить своїх поранених бійців на стаб до «Ульфів». Цього разу привезли її.

Медслужба «Ульф» батальйону «Вовки Да Вінчі» рятує поранених на найважчому напрямку для української армії — Покровському. Журналістка Анна Калюжна провела кілька діб з військовими лікарями підрозділу, аби показати, в яких умовах вони працюють, і як витягують бійців з «того» світу.

Слідство.Інфо. Розслідування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *