Росіяни вдарили по скупченню українських військових на Сумщині: в DeepState розповіли про трагедію

Ворог застосував ракети Іскандер біля села Бездрик. Удар стався 4 вересня.

На початку вересня російські війська завдали удару ракетами “Іскандер” по скупченню українських військових на відкритій місцевості біля села Бездрик у Сумській області. Цю інформацію підтвердили українські аналітики з групи DeepState. Вони повідомили, що 4 вересня на російських ресурсах з’явилося відео цього удару.

Лише тепер стали відомі деталі трагедії. Однак конкретний підрозділ та кількість загиблих не розголошуються. Відповідний допис DeepState поширили у середу, 11 вересня.

“4 вересня на багатьох [російських] ресурсах з’явилося відео удару Іскандерами по скупченню наших бійців на відкритій місцевості. Тільки зараз нам стало відомо про деталі даної трагедії. Озвучувати підрозділ та кількість втрат ми не будемо, але подібне не повинно повторюватися”, – йдеться у повідомленні.

Росіяни вдарили по скупченню українських військових на Сумщині: в DeepState розповіли про трагедію 1Аналітики також зазначили, що Бездрик розташований за 33 кілометри від державного кордону. І наголосили на необхідності уникати подібних зібрань військових, зокрема тих, які прибувають з навчальних центрів, у небезпечних зонах.

Перед цим росіяни вдарили по вишу в Полтаві

3 вересня російські війська завдали удару двома балістичними ракетами по Полтавському інституту зв’язку.

Згодом у Полтаві зросла кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Інститут зв’язку. 8 вересня у лікарні померло ще три людини. Таким чином загальна кількість жертв терористичного удару РФ сягнула 58 осіб. При цьому кількість поранених становить понад 320 людей.

Інформатор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *