“АРМА вжарило всіх!”

Поки Офіс генпрокурора оговтувався від своїх невиконань, намагаючись повісити на  “Маму АРМИ зі сталевими яйцями”.. і щоб вона не справилась — судомно почали передавати їй все майно медведчука, арештоване ще з 2019 року..

Команда «Мами АРМИ» розірвала «гулівер».. який навіть намагався подати позов про захист честі медведчука і його поплічників в Україні.. Рука рф намагається пручатись, а її знову жарить АРМА. Ну… вона вам ще покаже. Це тільки початок. Фіксує нормально.

******

ОФІЦІЙНО

АРМА продовжує огляд ТРЦ Гулівер: власник активу нехтує ухвалою суду

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продовжує огляд арештованого ТРЦ Gulliver, який рішенням суду було передано в управління Агентства. Під час огляду приміщень офісного центру, сьогодні,  31 липня, зафіксовано протидію та невиконання ухвал суду з боку представників компанії-власника активу ТОВ «Три О», які перешкоджали законній діяльності АРМА.

У відповідь на це Уповноважена особа Національного агентства винесла Припис про усунення порушень вимог законодавства представнику компанії «Три О».

Припис Національного агентства є обов’язковим для виконання протягом трьох днів з моменту його винесення.

Крім того, Агентством вже внесено заяву про кримінальне правопорушення щодо протидії законним вимогам АРМА до Національної поліції України.

АРМА наголошує, що невиконання рішень суду матиме юридичні наслідки. 

Агентство також звернулось до правоохоронних органів, які здійснюють розслідування  кримінального провадження для вжиття відповідних заходів реагування.

АРМА продовжить свою діяльність щодо управління арештованими активами згідно з чинними рішеннями суду. АРМА готове залучити всі необхідні правоохоронні органи для забезпечення законності. Агентство діє виключно в межах своїх повноважень та наполягає на дотриманні законодавства всіма сторонами процесу.​​​​​​​​​​​​​​​​

Раніше ЗМІ писали, що проросійський власник ТРЦ Gulliver Віктор Поліщук “нагрів” державу на 146 млн грн.

Післямова 

Три роки війни. А люди зрадника України медведчука  комфортно себе почувають в адвокатурі, судах та Генеральній прокуратурі. Хочемо нагадати, що Генеральний прокурор України Андрій Костін довгий час керував одним з комітетів в Національній асоціації адвокатів України і досі підтримує дружні відносини з неповноважною головою НААУ Лідією Ізовітовою. “Тінь” медведчука продовжує гуляти по кабінетах правоохоронців і гальмувати арешт його майна та інших зрадників України.

Коментарі з соціальних мереж:

“АРМу не втримати, не зламати, не перешкодити…”

“Резонансні активи мають резонансні кошти.. Пробують повалити  Олену Думу, що вона має написати заяву про відставку…”

“Проплачені медведчуком «ЗМІї» пишуть: Не продала яхту — у відставку!”

“А генпрокурор де? Разом з медведчуком читаю вироки? Чи так – хто вс…вся? Невістка ?…”

“Не виставила заводи, яхти, затягує? А арешти які були з  2019 року? Почали передавати зараз в один день? Респект органам прокуратури! Ну і демонстративно — їжте.. не подавіться.. Це ж не правоохоронний орган оглядає… Вони ж зайти взагалі не могли…”

“АРМА вжарила всіх”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *