У банк прийшла бідно одягнена старенька…

…У банк прийшла бідно одягнена старенька і звернулася до клерка: – Я б хотіла відкрити у вас рахунок. Але оскільки грошей у мене багато, я б хотіла, щоб це зробив директор банку.

– І скільки ж у вас грошей?

Старенька виставила на стіл пошарпаний рюкзачок і розкрила блискавку. Рюкзак був набитий грошима. Клерк вирушив за директором. Коли директор побачив таку кількість грошей, він поставив запитання: – Вибачте, а звідки у вас так багато грошей?

– А я на парі граю!

– Як це?

– Ну… Давайте,  укладім парі на двадцять п’ять тисяч доларів, що у вас яйця квадратні! – Ну, укладім! – усміхнувся директор банку і простягнув руку.

– Ну, ні! Усе-таки сума немаленька. Завтра я буду у вас зі своїм адвокатом о п’ятій десятій ранку. Щоб одразу все оформити юридично!

Увечері директор банку прийняв удома ванну, роздивився себе в дзеркало, щоб про всяк випадок переконатися, що в нього все гаразд — мало що в житті буває.

Наступного дня о п’ятій десятій старенька з адвокатом входили у двері кабінету директора.

– Принесли гроші? – зрадів директор.

– Так, звісно! Але ви маєте зняти штани й довести! Не соромтеся. Крім нас трьох цього ніхто не побачить. Сума-то солідна!

Директор, який уважно оглянув себе вдома вранці ще раз у дзеркало, спокійно спустив штани…

– Бачите: все нормально. Не квадратні!

– Я повинна їх помацати! – сказала старенька, підійшла до директора і взялася за його яйця. Директор раптом побачив, як по стіні повільно сповзає тіло адвоката.

– У чому справа? – запитав директор стареньку, — Просто він зараз програв мені сто тисяч доларів. Я уклала з ним парі, що рівно о десятій я триматиму директора національного банку за яйця! – спокійно відповіла старенька.

З Мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *