Лариса Криворучко: Незаконні дії працівників поліції відбуваються тоді, коли керівник органу перебуває не на своєму місці, тобто не контролює підлеглих…

Незаконні дії працівників поліції відбуваються тоді, коли керівник органу перебуває НЕ на своєму місці, тобто не контролює підлеглих. Тобто його необхідно змінювати. Подивімось методи роботи поліції Поліція Закарпатської області
Я знаю, що на місцеву поліцію багато людей скаржиться і НЕЗАДОВІЛЬНІ їх роботою. Хто має будь-яку інформацію: пишіть в ПРИВАТ.
4-5 працівників поліції на 1 жінку для розмови поза службовим кабінетом «по доброму або не доброму». Боягузи або неспроможні ?? Чому поліція порушує закон за податки громадян??
Встановлено, що 16.04.2024 невстановлені особи з-поміж працівників поліції Закарпатської області, орієнтовно смт Вилок, м. Виноградів Закарпатська область, здійснили дії стосовно громадянки України — перевищення службових повноважень, підійшли до її автомобіля, оточили, проти її волі не давали можливості  вільно переміщуватись близько 1 години (що є незаконне обмеження вільного пересування, є службовий злочин), вимагали «по доброму» і «не по доброму» переговорити не в порядку закону, не давали можливості звʼязатись з адвокатом тощо.
Обмеження свободи пересування тривало близько 1 години, що зафіксовано на відео носіях і перебуває в розпорядженні ГО  «Антикорупційний фронт Лариси Криворучко» («АФЛК»).
Вважаю, дії працівників поліції щодо обмеження свободи пересування близько 1 години та прохання говорити в не офіційній обставині, порушення строків під час виклику, не вказання процесуального статусу в якому викликається особа тощо, порушення оформлення повістки про виклик, в цілому були неправомірними.
Це не правові методи роботи поліції, а методи роботи бандитів в погонах.
Працівники поліції підлягають бути притягненими до дисциплінарної (шляхом звільнення з органів Національної поліції України) і кримінальної відповідальності (ст. ст. 364, 365, 367 ККУ).
Нагадую керівнику ГУ НП в Закарпатській області, що вказана поведінка працівників районної поліції й поліції в цілому є неприпустимою, такою що вчинена з перевищеннями службових повноважень, і направлена на повалення правового ладу в державі.
ПРОШУ:
1. Провести службову перевірку, про що винести відповідний наказ.
2. Поіменно встановити всіх осіб з-поміж працівників поліції міст #Виноградів #Вилок Закарпатської області (ПІБ, посада, місце роботи), що спілкувалися з громадянкою.
3. Встановити підстави спілкування з громадянкою такої великої кількості осіб.
4. Встановити підстави порушення свободи пересування та обмеження пересування з-поміж працівників поліції (ПІБ, посада, місце роботи), що спілкувалися з громадянкою близько 1 години.
5. Встановити чому порушена процедура, строки й порядок оформлення повістки про виклик: чому проводилось спілкування не в службовому кабінеті, чому не оформлено таке спілкування офіційним документом, чому порушені строки виклику не за 3 дні до дня коли особа має прибути за викликом, чому не вказаний процесуальний статус в якому викликається особа, чому не вказана процесуальна дія участі в якій викликається особа, чому не має печатки установи поліції.
6. Вважаю, такі дії ряду працівників поліції були неправомірними.
Звільнити й притягти до кримінальної відповідальності таких працівників поліції. Або може вказані працівники поліції зможуть показати фізичну силу не перед Жінкою, а на війні на нулі ?? Впевнена, фізична сила таких поліціянтів буде направлена в необхідне русло.
Лариса Криворучко слідкує за ситуацією.
З повагою до закону.
Лариса КРИВОРУЧКО
Голова АФЛК

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *