До Вадима Хабибулліна

Пане Вадиме, в мене до Вас є одне просте запитання: чи вартує влізати в політичні «розборки» на Закарпатті, коли у Вас багато своїх професійних проблем?

Я дуже добре розумію Вас, коли Ви пишете про Лідію Ізовітову – соратницю і подругу зрадника України Віктора Медведчука, можу зрозуміти Вас, коли критикуєте та подаєте заяви, скарги проти  голови Ради адвокатів Закарпатської області не адвоката Олексія Фазекоша та проти голови КДКА Закарпатської області Петра Немеша. Адже КДКА Закарпатської області, за вказівкою Лідії Ізовітової, позбавила Вас свідоцтва на право заняття адвокатською діяльністю. Я не тільки розумію, але посильними  методами підтримую Вас в цьому. Думаю, що мої публікації принесли Вам деяку користь у Ваших проблемах.

Але…

Є декілька «але».

Яке відношення до Ваших і моїх «розборок» з Олексієм Фазекошом  та Петром Немешом має народний депутат України Василь Петьовка? Ніяке. Але Ви дозволили собі публічно образити людину, обвинувативши Василя Васильовича незрозуміло в чому, використовуючи набір різних образливих штампів.

Для чого?

Ви особисто знайомі з Василем Петьовкою? Ні.

Він Вас в чомусь образив, скривдив, як це зробив, наприклад, Олексій Фазекош та Петро Немеш. Ні.

Вам відомі справи Василя Васильовича Петьовки в питаннях допомоги ЗСУ і переселенцям? Ні.

Вам «замовили» В.В. Петьовку, щоб лити на нього різний епістолярний бруд? Думаю, що ні.

Так що сталося з Вами, пане Вадиме?

Сьогодні знову прочитав Вашу епістолярну «творчість» проти міського голови міста Мукачева Андрія Балоги, «приплівши» ще, не зрозуміло для чого у свої «розборки» з Немешом та Фазекошом, й новопризначеного голову Мукачівської РДА Сергія Гайдая.

Пане Вадиме, Ви хоч знаєте, що міська рада Мукачева, якою керує Андрій Балога, надала найбільшу фінансову допомогу ЗСУ, в перерахунку на одного мешканця ОТГ, серед всіх територіальних громад України? А це більше 1.5 млрд грн. І в цьому немала заслуга народного депутата України Віктора Балоги та міського голови Андрія Балоги.

Я дуже надіюсь, що Ви, пане Вадиме, знайдете в себе мужність, щоб публічно попросите вибачення перед шанованими на Закарпатті, політиками, керівниками та громадськими діячами.

Є добра українська поговірка:

«Розумний завжди готовий визнати свої помилки. Хитрий – намагається їх перекинути на інших. Дурень пишається ними, як досягненнями.»

Я дуже надіюсь, що Ви належите до першої категорії, а не останньої.

Хай честь і порядність буде завжди з нами! Тільки тоді ми переможемо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *