Відставка генерала Валерія Залужного призвела до падіння морального духу українських солдатів та змусила їх турбуватися про його заміну Олександра Сирського.

Як пише The Sunday Times, за два роки війни моральний дух бійців впав до найнижчого рівня, багатьом з них потрібна перерва. Зазначається, що надія, яку колись принесли подвиги видатних українських захисників, помирає у позиційній війні “м’ясорубки”, що охопила Україну.

“Україна не програє. Але зараз вона потребує допомоги більше, ніж будь-коли. Існує моральний імператив, згідно з яким Україні має бути надано те, що їй потрібно для перемоги. Їй потрібна протиповітряна оборона, літаки, ракетні системи великої дальності і боєприпаси”, – йдеться в публікації.

Видання пише, що повна перемога Путіна малоймовірна, але не виключено, що Росія готує втручання у Прибалтику, Молдову і навіть Польщу:

“Стратегічно Великобританія та решта Європи знаходяться в небезпеці”.

Вказується, що хребет російського вторгнення, вигнута лінія фронту потребує перелому.

“Є багато дій, які керівництво в Києві може зробити для досягнення цієї мети, але, якщо говорити про війська на місцях, перестановка генералів, схоже, не входить в їх число… Усунення президентом Зеленським головного генерала країни в цей момент здалося військовим дивним. Найбільш незадоволені війська прозвали Сирського “генеральним гарматним м’ясом” після величезних втрат під його командуванням у Бахмуті за останні 18 місяців. Однак йому також приписують керівництво блискавичним наступом України в Харківській області восени 2022 року та ключові рішення щодо захисту Києва”, – пише The Sunday Times.

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Контактні дані для зв’язку:

stepansikora@gmail.com,   fenixslovo@ukr.net,  +380501657803, telegram, Viber, WhatsApp