Міноборони презентувало ІТ-систему логістики на базі System Analysis Program Development (SAP)

Чудова новина. Міноборони презентувало ІТ-систему логістики на базі System Analysis Program Development (SAP).
Це система, яка автоматизує процеси постачання в ЗСУ, формує інформацію про залишки на складах, заявки, дозволяє бачити реальну потребу, закуповувати та вчасно забезпечувати військо усім необхідним.
Без папірців і зайвої бюрократії. Час опрацювання заявок на постачання від бригад зменшився до 2-3 днів. Раніше цей процес міг тривати місяць. В умовах інтенсивної війни – це неприйнятно довго.
Автоматизацію почали з обліку речового майна. Уявіть, раніше цього не було. Завдяки SAP автоматизували контроль за постачанням та обліком озброєння та техніки. І це знімає багато питань, які ми чуємо від наших партнерів.
Ще в серпні 2022 року ми в ЦПК вийшли з публічною критикою Резнікова, який не спромігся забезпечити наше військо ІТ-системою логістики (у рф така система була вже давно).
Ми змушені були вийти з публічною критикою, бо Резніков заклики запустити систему вперто ігнорував. Ми розуміли наслідки. Тоді нас атакували, мовляв, ЦПК не розбирається в темі й що критикувати святого міністра немає жодних підстав. Пізніше ті ж захисники Резнікова брехали про яйця в кілограмах.
В сухому залишку. Старого міністра знесли і армія НАРЕШТІ має верхньорівневу ІТ-систему логістики. Армію НАРЕШТІ починають забезпечувати нормальними закупівлями.
І перше, і друге – результати тих, хто був змушений публічно критикувати владу за очевидні провали. Результатом тих, хто Резнікова відмазував, є затримка описаних вище успіхів на сім місяців (!). Сім місяців під час війни — це дуже багато.
Висновок очевидний: закривати очі на корупційні факапи влади = робити проблему гіршою/масштабнішою. Публічно шмагати (якщо по-іншому не розуміють) за корупційні зальоти = шлях до розв’язання проблеми.
А новій команді Міноборони успіхів у повноцінному запуску системи. Плани амбітні – до кінця року провести облік майна у всіх складах та частинах, що працюватимуть з SAP.

Центр Протидії Корупції 

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *