Унікальний аеропорт Сінгапуру, що не має аналогів у світі

Ви зайшли в термінал аеропорту і замість галасливого вулика опинилися в оточенні природи… Фантастика? Виняткова сучасна реальність: похмурі стійки реєстрації та зали очікування залишилися в минулому! Так, у головному аеропорту Сінгапуру завершили будівництво гігантського критого водоспаду заввишки 40 метрів.

Багатофункціональний комплекс аеропорту Jewel Changi Airport займає 134 квадратних метри площі і складається з 10 поверхів, 5 з яких заховані під землею. На території знаходяться власні пам’ятки, готель і сад, увінчаний водоспадом Rain Vortex, води якого падають з дизайнерського даху. Виглядає вражаюче, але насправді водоспад виконує винятково практичну функцію: він перекачує дощову воду, якої, з огляду на часті грози, в Сінгапурі більш ніж достатньо. Крім того, потік охолоджує повітря під куполом будівлі, а зібрана вода йде на потреби аеропорту.

Тепер, чекаючи на рейс, можна не коротати час у соціальних мережах, а натомість здійснити приголомшливу прогулянку розкішним зеленим садом, залитим природним світлом. Тут можна побачити рослини з усього світу: на території висаджено понад 900 дерев і пальм, а також близько 60 тисяч кущів.

У саду облаштовано кілька маршрутів, які проходять через парк, лісову долину та скелі. Види тут просто запаморочливі!

Очікується, що комплекс, на який було витрачено 1,7 мільярда доларів, відіграє важливу роль у розвитку місцевого туризму та авіації. І з цим не можна не погодитися, адже навіть заради нього варто приїхати до Сінгапуру!

interesnovsem.info

*****************

Шановні добродії, дорогі українці, долучайтесь до допомоги ЗСУ. За ваші кошти БФ “Полонія” придбає для наших ЗСУ автомобілі та іншу необхідну техніку і матеріали. Вся інформація про використання Ваших коштів буде публікуватись на сайті fenixslovo.com:

Одержувач:  БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “ПОЛОНІЯ”

 Код Одержувача:        45182991

Банк Одержувача:       АТ «ОТП БАНК» в м. Київ

МФО                                300528

Рахунок №                     UA743005280000026000000034874

 Для допомоги ЗСУ.

 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *