Три 17-річні дівчини загинули в п’яній ДТП з поліцейським на Кіровоградщині

На Кіровоградщині сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода, в якій загинули три 17-річні дівчини. Трагедія сталася 25 червня поблизу селища Новгородка.

Варто зазначити, що за кермом автомобіля був п’яний співробітник поліції. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань

За попередніми даними слідства, за кермом автомобіля був поліцейський з ознаками сп’яніння. Він відвозив дівчат-підлітків зі святкування випускного та, порушуючи правила безпеки, посадив у легковий автомобіль сімох випускників.

Правоохоронець втратив керування автомобілем, машина злетіла в кювет і перекинулася. Внаслідок ДТП три дівчини загинули і ще чотирьох неповнолітніх пасажирів доставлено до лікарні. Правоохоронця затримали.

У ДБР заявили, що зараз вирішується питання про повідомлення йому про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, у керуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння (ч. 4 ст. 286-1 КК України), та обиратимуть запобіжний захід. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі.

У Кіровоградській обласній прокуратурі уточнили, що ДТП сталася за участю автомобіля Mercedes-Benz на ділянці траси “Кропивницький – Кривий Ріг – Запоріжжя”. Також у прокуратурі зазначили, що водій перевищив допустиму швидкість транспортного засобу і внаслідок цього втратив керування.

Прокуратура встановила, що за кермом автомобіля був сержант поліції Кропивницького районного відділення поліції ГУНП у Кіровоградській області. Прокуратура клопотатиме перед судом про застосування безальтернативного запобіжного заходу – тримання під вартою.

Три 17-річні дівчини загинули в п'яній ДТП з поліцейським на Кіровоградщині. Фото
Три 17-річні дівчини загинули в п'яній ДТП з поліцейським на Кіровоградщині. Фото
Три 17-річні дівчини загинули в п'яній ДТП з поліцейським на Кіровоградщині. Фото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *