Роман Келемен: Думаю, що ми будемо працювати так, щоб діяльність Комітету була позитивно оцінена. І рівень адвокатури від цього тільки зросте…(відео)

Після призначення хустського адвоката та відомого активіста Романа Келемена заступником голови Комітету з питань співпраці з місцевим самоврядування, органами державної влади, правоохоронними органами та захистом прав людини голова Ради адвокатів Закарпатської області Олексій Фазекош зробив бліцінтерв’ю з новопризначеним, в якому були окреслені основні моменти діяльності Комітету:

Олексій Фазекош: – Я, Романе, тебе вітаю з призначенням заступником голови Комітету з питань співпраці з місцевим самоврядуванням, органами державної влади, правоохоронними, судовими органами та захистом прав людини. Очолює Комітет Валерія Вайда. Я думаю, що ви будете нормально співпрацювати і принесете багато в роботі Комітету позитивного. Я думаю, що працюючи разом, ми можемо зробити так, щоб на Закарпатті була сильна, незалежна правозахисна організація, сильна адвокатура. Єдина, монолітна.

Роман Келемен: – Дякую за таку велику честь, буде заступником голови Комітету. Дійсно, такий Комітет потрібний. Сучасні реалії життя вносять свої корективи. Ми ті люди, які, фактично, надаємо правову допомогу громадянам. Тільки ми, з правової позиції можемо побачити, як працюють органи державної влади, органи місцевого самоврядування та законодавчі органи. Такий комітет потрібний. Я думаю, що незабаром ми зустрінемось з колегами, з членами Комітету. Напрацюємо конкретний порядок денний нашої роботи.

Зараз у нас в області багато переміщених осіб. Виникає багато різних юридичних колізій при зверненні в органи місцевого самоврядування та органи державної влади. Багато є військових. Виникає багато питань по виплаті заробітної плати та різних соціальних пільг пораненим, звільненим  з рядів ЗСУ. Я думаю, що цим якраз і буде займатися Комітет.

Думаю, що ми будемо працювати так, щоб діяльність Комітету був  позитивно оцінена. І рівень адвокатури від цього тільки зросте…

Дякую за довіру, Олексію Андрійовичу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *