102 дитини та 568 онуків: як живе багатодітна сім’я Африки

Муса Хасанья — один із найплодючіших чоловіків у світі. Нещодавно мешканець Уганди офіційно вирішив припинити заводити нових дітей. І не тому, що йому вже майже 70 років!
67-річний Муса Хасанья – голова найбільшої родини в Уганді, якщо не у всій Африці взагалі. Муса є батьком 102 дітей різного віку. Найстаршому спадкоємцю Хасанья вже понад 50 років, а наймолодшому — лише 6. Ну а дідусем чоловік встиг стати вже майже 600 разів!

Мати таку значну родину Хасанья зміг завдяки законам Уганди, які не забороняють багатоженство. Муса співмешкає з дванадцятьма жінками. Вперше він одружився ще у 16 років. Наймолодшій дружині 67-річного африканця зараз трохи більше ніж 30 років — і за роки заміжжя вона народила йому 11 дітей.

Муса вважає, що одна жінка не може задовольнити потреби чоловіка. Інша річ, коли в тебе ціла дюжина дружин!
Величезна родина Хасанья живе у великому селі. Причому всі обраниці проживають в одному будинку з Мусою, щоб завжди бути в полі його зору.

“Я стежу за дружинами, щоб вони не втекли з іншими чоловіками з нашого села”, – якось пояснював Муса свій спосіб життя журналістам.

До речі, віднедавна Хасанья наказав усім своїм дружинам почати пити протизаплідні засоби. Муса офіційно вирішив припинити заводити нових дітей, адже тепер йому це не по кишені.

Муса займається фермерством, і останніми роками його дохід став значно знижуватися. До того ж кілька його дружин втратили роботу, і це теж відіграло важливу роль у фінансовому становищі великої родини. Тепер африканець планує звернутися за допомогою до уряду — і сподівається, що йому нададуть додаткові пільги.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *