Рашистські путінські мразі здійснюють геноцид українського народу на очах усього світу

Буквально зараз вони систематично бомбардують енергетичну інфраструктуру в основних містах України. Поспішають позбавити людей життя та здоров’я взимку, змусити їх мучитися, дітей, жінок, людей похилого віку.

Усі ознаки геноциду українців є вже понад 8 місяців. США та Британія не захистили Україну відповідно до Будапештського меморандуму 1994 року, НАТО не закрило небо над Україною.

Постачання озброєнь завжди здійснюються із запізненням, і у відповідь на попередні злочини агресора, і не дають можливості захистити від їхніх наступних людоїдських «ідей» – як знищити народ і країну найжорстокішим способом.

Конвенція про запобігання злочину геноциду та покарання за нього, прийнята резолюцією ГА ООН від 9 грудня 1948 року, досі не застосована. Вона стала відповіддю на Голокост.

Як спосіб запобігання наступним геноцидам. Чого цивілізований світ чекає? Мільйонів жертв українців? Чому ми даємо фашизму та сталінізму повернутися до Європи?

Якщо ця зима обернеться гуманітарною катастрофою, то винними будемо весь цивілізований світ, а не лише путіна та росіян.

Політики Америки, Європи, Канади, Австралії, Японії, Ізраїлю, Південної Кореї зраджують не лише Україну, а й свої народи, які хочуть жити у світі свободи та демократії.

Вони підуть із ганьбою. А ось хто прийде – це питання, можливо диктатори-популісти, комуністи, ультра, нацисти …

Ми чекаємо, коли світова війна, розпочата новими гітлерами та сталінами, дійде до масштабів повноцінної 3-ї світової? З переходом у ядерну та останню війну для людства?

Давайте терміново зупинимо це божевілля. Будь-яким шляхом; вже немає таких рішень, які можуть бути визнані незаконними.

Давайте врятуйте Україну. Тоді ми переможемо, і врятуємо наш світ, світ прогресу, гуманізму, свободи, демократії, технологічних революцій, штучного інтелекту…

Зараз цивілізований світ спостерігає, як героїчний український народ бореться та страждає за них, за нашу  і їхню перемогу. Україна майже одна – проти диявола. Це несправедливо і не гуманно, це не по-людськи і не по-божому…

Якщо буде врятована Україна, буде  врятований світ.

Перемога України – це перемога добра над злом. Це так просто зрозуміти, відчути, усвідомити. нормальних людей планети.

Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *