“Суспільство” нічого не має проти

У Росії у всіх є вільний доступ до інтернету, де вони у прямому ефірі спостерігають за вбивствами українських дітей, жінок та старих людей. За руйнуваннями міст, житла, дитячих майданчиків, лікарень. За геноцидом. Але й інтернет для цього вже навіть не потрібен, тому що телевізійна пропаганда більше не бреше в цьому плані – вони транслюють удари по цивільних у кожний російський будинок і відкрито заявляють, що їхня мета – припинення існування України та її народу.

“Суспільство” нічого не має проти.

Ця біомаса має різні частини, які не мають сутнісних відмінностей.

Одна частина сама преться у військкомати, щоб взяти участь у геноциді.

Другій частині приходять повістки і вони, як закопопослушні громадяни (це не анекдот – це Росія) приходять добровільно до військкомату, щоб поїхати вбивати українців.

Третя частина, яка має жіночі статеві ознаки, не ховає своїх чоловіків, не намагається їх врятувати, а бере кредити, збирається в мережі, щоб хоч якось зібрати своїх чоловіків для вбивств, зґвалтувань та мародерства. Тому що останні не мають навіть змінних трусів.

Четверта частина – це армія диванних розпалювачів війни, які з якихось невідомих причин вирішили, що вони корисніші на місцях і в окоп не поспішають, але в мережі невтомно закликають до вбивства українців.

Є ще п’ята частина. Так, вона досі є. Цим все одно. Вони люди маленькі, вони, звичайно, проти війни, але все не так однозначно, мають свої маленькі життя, з маленькими проблемами і їм не до політики.

Шоста частина та остання – це реально ті, хто ненавидить Путіна та бажає перемоги Україні, а своїй країні поразки та припинення існування в імперському вигляді. Це статистична похибка. Шоста частина нічого спільного з російським народом не має, крім червоного паспорта в кишені, але вони, на жаль, не вибирали, де їм народжуватися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *