Не лише вічний президент, а й вічна спецоперація. Політичні анекдоти

В’ячеслав Володін: «За скромними оцінками, Європа втрачає 21 мільярд євро через обмеження на в’їзд російських громадян». Так Росія наче 300 мільярдів доларів у вигляді застави на такі випадки у США залишили. Воістину широти незбагненна наша російська душа!

Через масу заяв західних політиків про те, що вони не постачатимуть Україні зброї для ударів по Росії, може виникнути відчуття, що та уникла остаточного розгрому завдяки миролюбній позиції Заходу.

Таємниця відмови виписати Ройзману арешт до суду розкрита: суддя відмовилася залишати негідника за ґратами, бо він зміг би погано впливати на співкамерників, навчити їх лаяти начальників та матюкатися.

Діти російських чиновників – найхоробріші росіяни: не бояться жити у країнах НАТО.

– З чого ти взяв, що ФСБ поставила в тебе вдома свій жучок?

– Так відучора на одну шафу в кімнаті побільшало!

Російський чиновник як літак: доки не сяде – не зупиниться.

Підрозділи ВДВ не допустили прорив українських військових на Миколаївсько-Криворізькому напрямку, повідомляє Міноборони РФ. Від рапортів про нестримний наступ починається перехід до повідомлень про героїчну оборону. Потім за планом (а в нас все йде строго по ньому) повинна бути інформація про скорочення лінії фронту і розтягування комунікацій противника в наш бік, тут ми його і прихлопнемо чудо-зброєю. Нічого нового, все раніше подібне  було.

Депутат Держдуми Сергій Лісовський направив міністру промисловості та торгівлі Денису Мантурову звернення з проханням збільшити виробництво жерсті у Росії. Депутат живе у якійсь іншій Росії. Чого-чого, а жерсті у росії достатньо – тільки встигай скирдувати!

Площа пожеж у Рязанській області за добу збільшилась на 10%, до 19 тис. гектарів. Віцепрем’єр уряду РФ Григоренко: «Ситуація повністю контролюється, поточне завдання – боротьба із задимленням». Росію захлеснула патологія слово боязні: вже навіть пожежу страшно називати пожежею.

У населеному пункті Михайлівка Запорізької області знайдено повішеним призначений російською владою начальник поліції Андрій Рижков. За кілька днів до цього був висаджений у повітря і помер у госпіталі призначений головою адміністрації Михайлівки Іван Сушко. «Йде народна війна, священна війна!» Але з якого боку?

1 грудня набуває чинності нафтове ембарго на російську нафту з боку Євросоюзу. До цієї дати один з останніх російських друзів Іран може успішно підписати потрібні угоди та повернутися з його нафтою на європейський ринок. Цілком замінити російські обсяги він не зможе, але суттєво полегшити життя Європі – цілком. Дружба дружбою, але гаманці – нарізно.

Єкатеринбуржці вийшли на пікет на підтримку Євгена Ройзмана, якого звинувачують у дискредитації російської армії. На них одразу напав натовп силовиків і безпідставно почав перевіряти документи. Ніщо так не хвилює наших поліцаїв як мирні люди з плакатами при світлому дні. Краще б ночами грабували на  великій дорозі!

Думка росіян щодо термінів проведення спецоперації в Україні змінилася, зараз уже зрозуміло, що це не миттєвий кидок, повідомив генеральний директор ВЦВГД Валерій Федоров. Спецоперація йде за планом, підганяти її під якісь терміни неправильно, російські війська досягають поставленої мети, говорив наприкінці червня Путін. «Усі вже зрозуміли, що це серйозно і надовго, це не миттєвий кидок, це розтягнута за часом історія», – підсумував Федоров. Ну так, ось вона якась «нова стабільність» і впевненість у завтрашньому дні: у нас тепер не тільки вічний президент, а й вічна спецоперація.

ФСБ заявила, що “вбивця” Дугіної Вовк користувалася документами на ім’я Зайка.

– Зайка ти мене чуєш?

– Чую, Вовчику, чую!

– Ну, Зайка, ну постривай!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *