І танцюють вони від захвату, коли на їхні будинки падають бомби! Не смішні російські політичні «анекдоти»

Міноборони повідомляє: на базі причепа-намету “Скіф” з’являться пересувні храми економкласу. Дуже добре. Але старшим офіцерам тоді потрібні храми бізнес-класу, біля основи Range Rover… А в рамках проєкту «Кортеж» («Ростехнологія + НАМІ») створюється пересувний храм для топових представників правлячої еліти РФ на автомобілі Aurus Temple. Священник (настоятель машини) буде розташовуватися на передньому правому сидінні. Праве сидіння отримає офіційну назву «місце догляду». Девіз проєкту: «З нами Бог!» Справжнє імпортозаміщення!

Перший заступник глави МНС РФ Олександр Чупрян заявив про дефіцит російського обладнання та сировини для виготовлення засобів індивідуального захисту для пожежників та рятувальників. Саме тому санкції пішли росіянам на користь – і незабаром порятунок недорогого росіянина в будь-якій надзвичайній ситуації стане виключно справою рук (або ніг, якщо вдасться втекти) самого росіянина. Це справжній суверенітет!

З новини: “Росстат вчетверте змінить методику розрахунку інфляції, щоб уповільнити зростання цін”:

Без сучка и без задоринки,

Без раскачки и затрат

Поднимает экономику

Наш спасительный Росстат!

Війна прийшла в православні храми, оголошення із закликами вступити до лав солдатів з’явилися на стенді храму Святого Миколая Чудотворця в Ленінградській області. Незабаром сам Патріарх збере хрестовий похід!

Виявилося, що після відходу західних компаній з Росії та припинення імпорту комплектуючих росія сама не в змозі виробляти мікропроцесори, білий папір або навіть подушки безпеки для автомобілів. І багато іншого. Імпортозаміщення повністю провалилося, як визнав сенатор Клішас. Ну, що буде, якщо росія також посвариться з Китаєм, і він також перестане постачати росії життєво необхідні речі? Чи відкотиться росія назад, в дрімучі віки, завдяки ударній путінській 20-річці зі знищення свого виробництва? Чи будуть росіяни знову писати на бересті?

Медведєв назвав прибалтійські держави «збіднілою Прибалтикою». І точно – адже зарплати й пенсії там всього у 2-4 рази вище, ніж в Росії, а не в 10-25, як в решті розвиненого світу. Справжня бідність!

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що багато жителів України не сприймають політику київської влади, “спрямовану на розпалювання ненависті проти всього, що пов’язано з Росією”. І як можна зрозуміти з  маячні Шойгу, українці із захопленням танцюють, коли на їх будинки падають бомби.

У Росспоживнагляді заявили про трансформацію коронавірусу в сезонне захворювання. Зрозуміло, що вибори наближаються – і росіянам потрібне обґрунтування для дистанційного і 3-денного голосування.

В’ячеслав Володін сердито запропонував відправити на Донбас охорону ресторану “Магадан”, які не впустили російського солдата всередину. Тобто великий патріот Росії, який після того, як Путін відправився на церковне подвір’я, прямо заявив, що участь в спецоперації – це не честь і слава, а покарання для негідників, якого і ворогу не побажаєш.

Шойгу: “Рішення про проведення спецоперації було прийнято через неприйнятні безпекові загрози, створені Україною”. Дуже добре вписується в нинішню російську об’єктивність, згідно з якою земля порожниста, сонце плоске, а Гітлер знаходиться в Антарктиді.

“Вбивайте, вбивайте і знову вбивайте”, – голосно закликав пропагандист Дугін, говорячи про українців. Він повинен був їхати в машині, яка вибухнула, але була вбита його дочка. Невже хтось справді прислухався до божевільного дзвінка – і лише по дорозі змінив адресу?
Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *