Під гіпнозом путінського інквізитора

Двоє совків, що вижили: академічний містик Дугін і повелитель ватників і гопників Путін вирішили, що година глобального призначення матінки-Росії прийшла: з буттям настав час кінчати…

Зараз ми вдаримо

Мене, зізнатися, здивувало, що більшість людей не могла повірити, що Росія розпочала війну проти суверенної та навіть братської сусідньої країни України. Всемогутній російський імператор Путін і особливо його головний ідеолог та геополітичний радник Олександр Гєлєвич Дугін давно закликали до скасування, до ліквідації Незалежної. (Для того до кордону пригнали майже все своє грізне військо). Інша річ, що на це мало хто звертав увагу. Чи не вірили.

Не вірили, хоч американська розвідка однозначно попереджала. І вже Тютчев писав, що російська історія до Петра Великого – одна суцільна панахида, а після Петра Великого – одна кримінальна справа… Так що і “великому” Петру – завжди п’яному сифіліту, неврастеніку, маніяку, циніку та деспоту (Пільняк) – не вдалося своїх дрімучих підданих, як він мріяв і незграбно намагався, «переробити в людей»…

Два десятиліття махровий кадебешник ВВП дресирував своїх вояків то там, то сем, попутно (за заповітом Олександра III Миротворця…) нарощував своє улюблене дітище ВПК, оточив себе мільйоном силовиків, закрутив глибинкам та середнячкам всі мислимі гайки і чекав… Чекав, коли культ своєї неординарної, видатної історичної особи досягне необхідної висоти – захмарної вертикалі.

І справді: сьогодні влада в РФ сконцентрована в одних руках, створена штучна еліта, а безправний простий народ опущений на саме дно. До того ж, у всіх сенсах. Але, незважаючи на це, весь зашуганий і похмурий теленатовп “ерефії” чекає, наче манки з неба, грандіозних змін, чергових досягнень, перемог і, як піонери, завжди готова на патріотичні звершення…

Готова, але ніколи ще їх не робила. І манки, на жаль, не буде. Картоплі теж. Що буде, то це черговий голод, розруха, хаос і кидання з однієї крайності до іншої. Закінчиться ця дугінсько-путінська спецоперація черговим колапсом Російської імперії, яку, на відміну від поетів пушкінської епохи, час уже було зрозуміти розумом. Але де його взяти, якщо, за словами академіка Павлова, «російська людина має таку слабку мозкову систему, що не здатна сприймати дійсність як таку. Для нього існують лише слова». Звідси й настільки успішне зомбування росіян Кремлівськими трубадурами та агітаторами гнилої російської пропаганди.

Впевнений, що найлегше було обдурити самого царя – приблатненого інфантилу, що живе, як солдат термінової служби, одним днем. Але, оскільки він не тільки цар, а ще й примхливий пахан, всі вкладені йому в голову задумки необхідно виконати зараз. «Так точно, товариш Головнокомандувач!», але виконуються його грандіозні плани так само, як і все в росії: через пень колоду. І слава Богу, бо ж, дивишся, і зайняли б вони вже територію всієї України. Цьому не бувати ніколи!

А поки що таки триває виснажлива, спустошлива, смертоносна путінська війна в Україні. Обдурені медійною брехнею громадяни РФ свято вірять у праву справу, затіяну їхным крутим водилою. Чому вони не вірять, то це зведенням про те, що в Україні гинуть старі та діти. Це для них фейки. Внутрішньоросійські проблеми, що виникли з накладенням санкцій та «спецарерацією» – теж нісенітниця. Ціни підвищуються? Ну і що! Затягнемо ремені до останньої дірочки, притягнемо жратву зі звільненої від нацистів і бендерівців хохляндії… У крайньому випадку, пахан посадить ще пару олігархів, що відбилися від рук, а капітал їх роздасть своїм вірним підданим. Тобто, цар всієї Володимир поганих покарає, а добрих нагодує…

Як би не так! Знали б вони що за думки риються в запаленому мозку старого нарциса Путіна, плакали б…

Дмитра Бикова росіяни, мабуть, не читають:

«От-ось терпець наше лусне, як каже Сергій Лавров; ось-ось Росія ніжкою тупне на іноземних лікарів; ми довго мовчки запрягали, креслили червону рису, терпіли, витріщалися, рикали, лаяли нашу доброту, адже ми жахливо терплячі в боротьбі за наші рубежі, миролюбні, як оливи, і незлобиві, як їжаки, і милосердні, як ведмеді, чия спя глибока, але наші підлі сусіди нам відтоптали всі боки! Терпінням ангельським, небесним ми розбестили вас трохи, але нічого. Зараз ми тріснемо…».

Хто такі ми? Це раби путінізму. Це 145 000 000 байдужих, нагнутих заручників у групи жадыбної ​​кремлівської банди. Більше того, це, вибачте, “Не народ, а худоба, хами, дика орда душогубів і лиходіїв”. (Булгаков). Але насамперед це продукт радянського комуністичного інкубатора. Ватні совки. Але вони твердо впевнені в тому, що «раби — не ми»… Некрасова зомбі не читають: «Люди холопського звання – Сущі пси іноді: Чим тяжче покарання, Тим їм миліше, панове». Совкові раби настільки закохані у свого ненаглядного царя-нарциса, що впевнені: нема, не дай Боже, Путіна — немає і великої Росії.

Лукавий радник Самого…

Щоб зрозуміти логіку ходів і «ходовочок» ВВП, треба, хоча б побіжно, ознайомитися з навчанням його ідейного натхненника — філософа, політолога та соціолога Олександра Гелєвича Дугіна, автора так званої «Четвертої політичної теорії» – загальнополітичної системи, покликаної подолати завуальовані соціалізм і комунізм, які  розрослись по всьому Заходу, правий екстремізм (націоналізм і фашизм) та лібералізм усіх мастей та забарвлень. До речі, О. Г. Дугін, як філософ-окультист, є засновником московського філософського клубу “Флоріан Гайєр”, названого на честь одного з колишніх “чорних загонів” СС (…). Крім цього, він панує в Ісламському (…) комітеті Росії та інших сумнівних організаціях.

Батько Олександра був генералом КДБ і, незважаючи на це, а можливо і завдяки цьому синок спочатку захопився містикою, потім став радикальним опозиціонером горбачовської перебудови. Мало цього, він, разом із Лимоновим, заснував… націонал-більшовицьку партію, але, розкинувши неабияким своїм розумом, став раптом пропагувати ідеї консерватизму та євразійства (об’єднання колишніх радянських республік). А насамкінець повністю переключився на службу Кремлю і почав «потіти» над новою консервативною ідеологією для улюбленої батьківщини, що, однак, не заважало йому одружитися з представницею ЛГБТ.

Війну проти України пан Дугін беззастережно підтримав. Більше того, вважав це рішення російської влади логічним та закономірним кроком… Він безпосередньо пов’язує кремлівську «спецоперацію» з «Великим перевантаженням» (глоболізацією), суть якої озвучували вже знайомі всім Клаус Шваб та принц Уельський. (Цікаво кому ще в лігві Путіна дозволяється мати таку думку…). Але якщо такий зв’язок справді є, його високість цар Володимир – таємний агент західних спецслужб?!? Ух ти…

Але повернемося до професора Дугіна. Ліберальна ідеологія, вважає він, послідовно та усвідомлено веде до знищення людства. А «Місце Росії Путіна – Росії суверенної, незалежної та вільної – у лавах Великого Пробудження…, що було б бажано та гідно масштабу нашої історії та нашого духу – очолити його» (https://ria.ru/20210215/perezagruzka- 1597564983.html). Ось вам і одна із основних причин нападу російської армії на Україну. Опритомніли і тут же очолили… Масштабно…

Зрозуміло, що нашіптував на вухо «Сонячному» про пробудження та термінове завантаження сам сірий кардинал Дугін. Втім, він же виховує студентів МДУ — майбутніх організаторів ультраконсервативної, якщо хочете, патріархально-феодальної путінської матінки-Росії і викладає геополітику у Військовій академії Генерального штабу Збройних сил. Але якщо цьому контингенту слухачів філософ розповідає одне, то паханові та його оточенню зовсім інше… Але про це трохи нижче.

Дугін – зірка чи чорна діра?

Поки що в РФ підпалюються військкомати; дресується юнармія; обкрадаються продмаги; заарештовуються пікетники; всюди ловлять іноагентів, шпигунів та диверсантів; оштрафовуються всі, хто заїкнувся про війну в Україні, путінські орки освоюють у Незалежній випробуваний вже сталінськими більшовиками метод мародерства — блокада вивезення та повна конфіскація зерна. Підготовка голодомору, до того ж, не лише в Україні.

А в стольному граді тим часом за довжелезним столом сидять один проти одного товариші В. В. Путін та О. Г. Дугін і розмірковують над тим, яку гидоту ще можна зробити, щоб остаточно задушити «занепалий», бо надто вільний і безсовісно успішний світ Заходу… він раз у раз застосовують церковний термін «занепалий»). Між тим, марнославний Дугін з неприхованою гордістю всім розповідає, що «На початку року американський політичний коментатор Глен Бек, порівнянний за популярністю з Дмитром Кисельовим, у Росії, назвав мене „найнебезпечнішою людиною у світі“». А відомий А. А. Проханов – онучок молоканського богослова, що характеризує Дугіна як «зірку, що встає на нашому небосхилі».

Так все-таки: Дугін – світило чи чорна діра? Що фактично являє собою ця таємнича, «найнебезпечніша» зірочка під великоваговою червоною зіркою путінської цитаделі?

Філософ О. Г. Дугін, мабуть, найсуперечливіший інтелектуал Росії. Ця дійсно дуже освічена і багатознаюча людина вважає, що для Росії настає час виконати своє глобальне месіанське призначення. Мовляв, із усіх відомих цивілізацій вона одна виділяється своєю усвідомленою волею до кінця історії та… до загибелі всього. Виявити його світогляд легше і найшвидше, переглянувши кілька його виступів у ютубі. В одному з них (в інтерв’ю «БІЗНЕС Online», 20.12. 2020) Олександр Гєлєвич розмірковує про «сонячного» та «місячного» Путіна, а також про переваги китайської моделі над ліберальною та радянською. (Мабуть, не випадково старанні китайці влаштувалися вже від Примор’я до Уралу. Вони, на відміну від західної еліти, тихим сапом освоюють наївну сусідку і, якщо треба, закидають її шапками…).

У тому ж інтерв’ю cуперідеолог РФ зізнається, що «з Путіним спочатку стався різкий стрибок, але потім знову почався застій, якийсь відкат… моя важлива позиція не змінюється вже 30 років. Вона полягає в тому, що Росія має бути суб’єктом світової історії, країні необхідно повернутися до своєї традиції та виконати свою місію, яку заповідали нам наші предки. Це відчуває кожен росіянин»… Гельевич також нарікає на те, що немає в мозковому Центрі Росії гідних мислителів (крім нього самого, зрозуміло), «тому ми маємо справу з мережею зовнішнього впливу. Саме з-за кордону й координуються усі системні моделі протидії».

Петер Браун

Джерело

Далі буде…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *