Валерій Галан пропонує створити мультимедійний музей «Народна Вітчизняна війна України»

Лист-звернення

Вітаємо Вас! Ми з України!

Звертаюся до Вас з проханням та пропозицією.

Я та наша команда Музею «Становлення української нації» пропонує ознайомитися з проєктом  зі створення інноваційного мультимедійного музею «Народна Вітчизняна війна України» (робоча назва).

Зараз український  народ проживає страшні сторінки своєї історії: на Україну зухвало напала росія і знищує наші міста, населення, вбиває дітей. Російські війська з підтримки майже 80 % населення росії  творять геноцид, мародерства, ґвалтують жінок та навіть дітей.

В цей час український народ  разом зі Збройними силами України героїчно обороняють свою країну  і свободу усього світу.

Україна зараз  на передовій у війні зі світовим злом – рашизмом та шовінізмом.

Але Україну не покинув демократичний цивілізований світ.  Нам допомагають  майже з усіх країн світу. Основними  нашими донорами стали США, Англія, Канада, Естонія, Польща, Литва та багато інших країн та волонтерів, меценатів.

Українці та наші друзі ще більше зрозуміли, які загрози несе політика путінської росії їх “руській мір” та імперські амбіції. Політика росії щодо українських земель, нашого народу не змінюється вже майже 400 років. Ні одне покоління українців не прожило без війни, геноциду, голодомору з боку московії, росії.

Ми, українці,  та демократичний світ не має права забути все що творять рашисти (орки) з нашим народом та з нашими містами. Ми не забудемо зруйновані та знищені  Бучу, Маріуполь, Гостомель, Ірпінь, Харків, Херсон та багато інших міст, де по звірячому вбивали та грабували, ґвалтували та катували, знищували цілі міста з лиця землі.

Всі ці події, трагічні та героїчні, міжнародну підтримку і відродження України,  українці мають  запам’ятати  та  створити музеї, зняти фільми, написати книги.

Ми все маємо зафіксувати – все що б  пам’ятали наші внуки та правнуки, щоб робили висновки  і не робили помилок, які робили наші батьки та діди.

Наша команда має досвід в створенні інноваційних медійних музеїв  «Становлення української нації», «Львів стародавній» і планує створити  музей міжнародного значення, який об’єднає всіх українців – патріотів та наших друзів, які допомагають в боротьбі з рашистсько-московською ордою. Наш Музей щодня буде нагадувати про наших ворогів, наших героїв і наших друзів. Музей буде виховувати націю свідомих українців, які не допустять більше, щоб пропаганда про “руський мір” “братські народи”, “таможенный союз” могли впливати на нас, наших політиків і на наше життя.

Якщо Ви підтримуєте  нашу ідею зі створення музеїв: «Народна Вітчизняна війна України», «Буча» та інші й маєте бажання та можливість долучитися до створення музеїв,  будемо дуже вдячні!

«УКРАЇНЦІ – НАЦІЯ ГЕРОЇВ!»

02.05.2022

Валерій Галан

Автор ідеї, засновник  бренду «Музей «Становлення української нації», меценат, волонтер

Моб. тел.: +380 67 373 15 58

E-mail: valereey@gmail.com

Посилання на інтернет-ресурси:

Музею «Становлення української нації»

www.museumsun.org

https://www.facebook.com/MuseumMakingofUkrainianNation/

https://www.instagram.com/museumsun/

Музею «Львів Стародавній»

https://lvivancient.org/

https://www.facebook.com/ancientlvivmuseum

https://www.instagram.com/ancientlviv/

Виконавець:

Наталія Пономаренко

Моб. тел.: +380 66 788 15 19

E-mail: n_ponomarenko@ukr.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *