За заявою Олексія Петрова (?) поліція опечатала кабінети Закарпатської обласної ради

Сьогодні зранку, 1 листопада поліція почала опечатувати кабінети Закарпатської обласної ради.

Як стало відомо fenixslovo.com, це відбулося, скоріше всього, за заявою Олексія Петрова, через ніби то втручання в роботу серверів.

Таким чином відбувається спроба заблокувати роботу Закарпатської обласної ради.

І що це дасть? Нічого. Просто процес відставки може затягнутися ще до 25 листопаду, дату на яку Олексій Петров, ще як голова обласної ради, переніс сесію, що мала відбутися 28 жовтня. Петрова може підтримати не більше 17 депутатів з 64 (“Слуга народу”, “За майбутнє”). А це повне політичне фіаско.

А ще “масло у вогонь підлив Микола Тищенко”, яки 29 жовтня поширив відеозвернення, якому мали б дати оцінку чотири структури: президент України Володимир Зеленський, ПП “Слуха народу”, психіатр та генерал-майор СБУ й екскерівник Департаменту контррозвідки Олексій Петров.

Але, на жаль,  немає жодної офіційної реакції на антизакарпатську заяву, яке є брехливою та провокаційною і грає на руку російським пропагандистам.
Фактично, провокаційна заява Тищенка опустила рейтинг ПП “Слуга народу” в Закарпатті “нижче плінтуса”.
Після такої заяви свого “куратора” бойовий генерал Олексій Петров, на мою думку, мав би дати публічну політичну та професійну оцінку провокації Тищенка, вибачитись перед своїми побратимами, ветеранами АТО, які проводили мирний мітинг під стінами Закарпатської обласної ради та добровільно написати заяву про свою відставку. А не фанатично триматися за “крісло”.  Це було б достойно для офіцера, і просто чоловіка.

Нагадаємо, у п’ятницю на сайті Закарпатської облради з’явилося рішення сесії про відставку Олексія Петрова. Але згодом, стало відомо, що керівник апарату Закарпатської облради намагався видалити рішення про звільнення Петрова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *