Медики розказали про стан туристів, яким вдалося вижити під час вибуху снаряду у вогнищі (відео)

Трьох травмованих внаслідок вибуху у Карпатах туристок уже перевели до опікового відділення обласної лікарні в Івано-Франківську, — повідомляє tsn.ua

Медикам вдалося вивести їх із шокового стану і стабілізувати. А от четверта, найтяжча потерпіла, досі перебуває в реанімації. Адже вона втратила багато крові та має дуже серйозні травми, зокрема, рук та очей. Напередодні її кілька годин оперувала команда лікарів.

“В одної пацієнтки є загроза життю. Але ми думаємо, що все буде добре. Щодо інших – загрози життю немає”, – розповіла завідувачка відділення невідкладної допомоги обласної клінічної лікарні Іванна Васкул.

Нагадаємо, потерпілі разом зі своїми друзями та рідними – загалом 12-ро людей – мандрували Карпатами. Зупинившись на ночівлю, розпалили багаття, а згодом у ньому пролунав вибух. Двоє чоловіків загинули на місці – вони сиділи найближче до вогню. Четверо жінок зазнали травм.

Вціліли з компанії лише ті, хто саме пішли шукати хмиз, і двоє маленьких дітей, які вже міцно спали в наметі. Поліція озвучила ймовірну причину вибуху — старий снаряд. А як він опинився у багатті — ще мають сказати експерти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *