Олексій Фазекош вітає Євгенія Єніна з призначенням на посаду Першого заступника Міністра МВС України (відео)

Від імені Ради адвокатів Закарпаття, Асоціації захисту прав правників України та від себе особисто щиро  вітаю Вас, Євгене Володимировичу,  з призначенням на високу посаду першого заступника Міністра внутрішніх справ України.

Приємно знайти, що високі державні в управлінні державою призначаються такі високоерудовані та досвідчені управлінці, як Ви, Євгене Володимировичу. З такими керівниками, як Ви Україна має перспективу в недалекому майбутньому досягти рівня розвинутих європейських держав в питанні розвитку економіки, науки, освіти, а також добитись того, щоб на вулицях наших міст і сіл панував спокій і порядок, а правоохоронні органи розв’язувати проблемні питання тільки в рамках правового поля.

А ми, адвокати, правники підтримаємо Вас у всіх Ваших добрих починах.
Великого успіху Вам на новій  високій державній посаді!

Олексій Фазекош

***********************

Євгена Єніна призначили першим заступником Міністра внутрішніх справ України 
Євгеній Єнін з 7 вересня обійме посаду першого заступника міністра внутрішніх справ.

Текст відповідного розпорядження Кабінету Міністрів оприлюднений на Урядовому порталі.

«Призначити Єніна Євгенія Володимировича першим заступником міністра внутрішніх справ України з 7 вересня 2021 року», – йдеться у документі.

Інше розпорядження передбачає звільнення Єніна з посади заступника міністра закордонних справ України з 6 вересня згідно з поданою заявою.

Інформаційна довідка

Євгеній Єнін народився 19 листопада 1980 року у Дніпропетровську. У 2002 році закінчив з відзнакою Національну академію Служби безпеки України та здобув повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство». У 2010 році здобув науковий ступінь кандидата політичних наук зі спеціальності «Основи національної безпеки держави».

У 2012 році закінчив Український державний університет фінансів та міжнародної торгівлі і отримав кваліфікацію “юрист-міжнародник”.

З липня 2002 року по грудень 2005 року Єнін проходив військову службу на посадах офіцерського складу в оперативних підрозділах СБУ та Служби зовнішньої розвідки. З грудня 2005 року по березень 2010 року обіймав посаду третього та другого секретаря Посольства України в Республіці Молдова.

З березня 2010 року по листопад 2012 року працював у МЗС.

З листопада 2012 року по грудень 2014 року Єнін обіймав посаду радника Посольства України в Італійській Республіці, а з з грудня 2014 року по червень 2016 року — радника — посланника Посольства України в Італійській Республіці.

З червня 2016 по квітень 2019 р. Єнін був заступником Генерального прокурора.

З 15 квітня 2020 року він обіймає посаду заступника міністра закордонних справ.

Одружений, має двох дітей.

Фото: Софія Шовікова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *