Ужгородський міськрайонний присудив псевдоактивісту Павлову 6 років тюрми за смертельну ДТП, той втік із зали суду (відео)

Сьогодні Ужгородський міськрайонний суд оголосив вирок в кримінальній справі щодо псевдоактивіста і голови ГО “Доста” Павла Павлова, якого обвинувачують в скоєнні смертельної ДТП біля Ужгорода та залишення в небезпеці збитої особи.

Як повідомляють джерела в суді, суддя Т. Деметрадзе оголосив вирок Павлу Павлову – 6 років позбавлення волі із забороною керувати транспортними засобами на 3 роки. Також засуджений, згідно з вироком, має бути затриманий в залі суду.

Обвинувачений був на початку судового засідання, де сказав своє останнє слово, опісля чого  покинув залу суду, не дочекавшись оголошення вироку.

5 грудня 2017 року, близько 18:00, мешканець села Оноківці повідомив у поліцію про те, що на об’їзній дорозі в Ужгороді, на пішохідному переході поблизу ресторану “Кілікія” сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобіль Skoda на іноземній реєстрації збив 59-річного ужгородця. Внаслідок отриманих травм чоловік помер. Винуватець аварії зник з місця автопригоди.

Тaким сaмим aвтомобілем користувaвся aктивіст Пaвло Пaвлов, a вже вночі 6 грудня о 01:19 ночі прaвоохоронці отримaли інформaцію про пожежу в aвтомобілі Skoda Oktavia польської реєстрaції нa подвір’ї бaтьків керівникa ГО “Достa” П.Павлова у селищі Великий Березний нa вулиці Верховинській.

Підозру в скоєнні смертельної ДТП біля Ужгорода Павлу Павлову оголосили 11 лютого 2019 року, а вже наступного дня підозрюваний на судове засідання у справі просто не з’явився.

13 лютого суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, відмовивши у взятті на поруки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *