На Закарпаття поліція піймала пʼяного начальника митниці на «Теслі»

За кермом автомобіля Tesla, який зупинили ужгородські патрульні поліцейські учора, виявився працівник митниці, який перебував у стані алкогольного спʼяніння. Як уточнює «Мукачево.нет», автомобіль зупинили після того, як він перетнув подвійну смугу розмітки.

Митник Ігор Стрічик
Митник Ігор Стрічик
«Виявилося, що керманич є заступником начальника одного з митних постів Закарпатської області», – йдеться у повідомленні патрульних. Як пишуть місцеві ЗМІ, йдеться про замначальника митного посту «Великий Березний» Ігора Стрічика.
Митник Ігор Стрічик
Митник Ігор Стрічик
Згодом, перевіряючи документи патрульні помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, однак проходити тест він відмовився у присутності 2-х свідків, через що на нього було складено протокол за ч. 1 ст. 130 ККУ, тобто керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та постанову за перетин суцільної смуги дорожньої розмітки.

Раніше Ігор Стрічик став фігурантом у сюжеті програми “Схеми”. Там же показали його Tesla, яка записана на дружину. Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/news/zakarpattya-policiya-piymala-pyanogo-nachalnika-mitnici-na-tesli-729514.html

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *