Мешканці «Борок Телепу», що в Мукачеві, просять Олексія Петрова дати згоду на те, щоб одна з вулиць мікрорайону була названа його іменем

До редакції інтернет-видання fenixslovo.com звернулися мешканці мікрорайонну «Борок Телеп» (м. Мукачево) з прохання опублікувати подяку і прохання до голови Закарпатської облдержадміністрації Олексія Петрова такого змісту:

“Вельмишановний Олексію Геннадійовичу!

Ми дуже Вам вдячні за особисту увагу до нашого мікрорайону та підтримку  Андрія Балоги.   Ми виконали Ваше прохання і проголосували за Андрія Вікторовича Балогу та його партію «Команда Андрія Балоги» на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року.

Ми просимо Вас дати згоду на те, щоб одна з вулиць нашого мікрорайону була названа Вашим іменем. Ми дуже надіємось, що нам не відмовите.

З аналогічним проханням ми звернулися і до голови Мукачівської  міської ОТГ Андрія Вікторовича Балоги.

З великою повагою, мешканці мікрорайону м. Мукачева «Борок Телеп»

30.10.20″

Довідка. За попередніми даними, близько 70 відсотків виборців даного мікрорайону віддали голоси за Андрія Балогу, а за політичну партію «Команда Андрія Балоги» – близько 40 відсотків.

Від редакції. Просимо вибачення від Олексія Геннадійовича, що, через відсутність його світлин відвідування «Борок Телепу», ми подаємо фото з соцмереж про  його перебування на  одній з виборчих дільниць м. Хуст 25 жовтня 2020 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *