Генерал Віктор Русин про “патріотизм” деяких політичних сил на Закарпатті.

Генерал-майор міліції Віктор Русин на своїх сторінці фейсбуку повідомив, що захворів і знаходиться на самоізоляції. Але, як видно, з його посту на фейсбуці не втрачає бадьорість і веде активну діяльність в соцмережах. Побажаємо йому скорішого одужання.

Останній його пост про політичні інтриги та “договорняки” вартий публікації:

“Добрий вечір.

Щиро вдячний всім за підтримку, паніки у мене ніякої не є, я сам зараза така, що не дам ся, ну а хто потирає руки — не дочекаєтесь.
А тепер про результати виборів у Закарпатську облраду.

Я знаю що Слуги Народу і Рідне Закарпаття ще до виборів домовились що в облраді створюють більшість, голову ОДА Петрова вибирають головою облради, а представник із Хуста очолить ОДА.

У зв‘язку з тим, що за результатами не зрослося мати більшість на двох, просрали як мерів, так і голів ОТГ, то усякими способами влада робить перерахунки.

Представляєте, не опозиція вимагає перерахунку, а влада.

Ось вам, шановні земляки, цинізм всього патріотизму Рідного Закарпаття, коли на керівника вищого органу самоврядування краю лобіюють людину, яка пів року назад про Закарпаття лиш інформаційному просторі знала.

Ви заради посади голови ОДА готові продати все Закарпаття!!
Я звертаюсь до всіх новообраних закарпатських депутатів обласної ради, або ми показуємо свою гордість і честь та виберемо достойного закарпатця головою, або тоді нам усім гріш ціна.
Маю честь!!

Viktor Rusyn”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *