Захід та Карпати: значні дощі та похолодання

Цієї неділі, 29 вересня, низку областей України очікує значне погіршення погодних умов. За прогнозами “Укргідрометцентру”, на більшість регіонів прийдуть дощі, а також можливі сильні пориви вітру. Особливо це стосується західних і північних областей, де погодні умови будуть найсуворішими.

Захід та Карпати: значні дощі та похолодання

Західні області України та Житомирщину очікують значні опади. Протягом доби температура повітря знизиться до +9…+14°C. У Карпатах синоптики прогнозують сильний дощ, а температура коливатиметься в межах +4…+9°C. Вітер північний, 7-12 м/с, вдень пориви сягатимуть 15-20 м/с.

Центр і південь: короткочасні дощі і тепліша погода

На решті території України очікується мінлива хмарність. У Київській та Вінницькій областях можливі короткочасні дощі, але більшість часу опадів не передбачається. Нічна температура триматиметься на рівні +11…+16°C, а вдень підніметься до +19…+24°C. На півдні країни буде навіть тепліше, з денними температурами до +27°C. Вітер буде південно-східним, із переходом у деяких областях на північний, швидкістю 7-12 м/с, а місцями пориви досягатимуть 15-20 м/с.

Прогноз погоди в Україні на 29 вересня

Київщина: прогноз погоди на 29 вересня

У Київській області в неділю спостерігатиметься мінлива хмарність. Вночі опадів не очікується, однак вдень можливий короткочасний дощ. Температура повітря вночі становитиме +11…+16°C, а вдень підніметься до +19…+24°C. Вітер південно-східний, із переходом на північний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви сягатимуть 15-20 м/с.

У Києві температура повітря вночі буде на рівні +14…+16°C, вдень — +21…+23°C.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *