Якщо вам погано і страшно, це означає, що чоловіка у вас немає

Якщо ваш чоловік не приносить грошей, і ви б’єтеся сама заробляти на всіх — у вас немає чоловіка. У вас комунальний сусід, який тягає їжу з вашого холодильника.

Якщо ваш співмешканець заробляє рівно на себе, а ви б’єтеся самі, щоб прогодуватися — у вас немає чоловіка. У вас у домі задарма гостює знайомий.

Третій рік я вже відповідаю на п’ятничні запитання дівчаток, і весь цей час мене непокоїть один момент. У середньому п’ятничні запитання бувають трьох видів.

Перше — у мене немає чоловіка, мені погано і страшно, я задовбалася боротися за життя, плюс мене всі ображають, що робити, де взяти чоловіка?

Друге — у мене є чоловік, але мене всі ображають, я задовбалася боротися за життя, мені погано і страшно, що робити?

Третє — у мене є чоловік, але мене ображає цей чоловік, мені погано і страшно, плюс я задовбалася боротися за життя, що робити?

Питання термінології

Виглядає це так, немов ідеться про різні ситуації.

У першому випадку проблема зрозуміла — немає чоловіка. Нікому допомогти, нікому заступитися, нікому втішити. Тому погано і страшно.

В інших випадках чоловік є, тобто мається на увазі, що проблема в людини не ця. А якась інша. І погано і страшно людині з якоїсь іншої причини.

А цієї проблеми в людини немає, це інший випадок. Таким чином, ситуація “погано і страшно” розпадається на три випадки.

Погано і страшно, тому що чоловіка немає.

Погано і страшно, тому що чоловік є, але нічого не робить.

Погано і страшно, тому що чоловік є, і він робить погано і страшно.

Якщо всі три рівняння коректні, і водночас у них збігається перша частина — це означає, що другі частини цих рівнянь теж дорівнюють одне одному.“Чоловік є, але все одно погано і страшно” і “чоловік є, і тому погано і страшно” дорівнює “чоловіка немає”.Це не три різні випадки. Це один і той самий випадок, і його описує перше рівняння. Нема чого городити город і множити сутності.

Якщо вам погано і страшно, це означає, що чоловіка у вас немає. У термінологію вкралася помилка.

Якщо ваш чоловік не приносить грошей, і ви б’єтеся сама заробляти на всіх — у вас немає чоловіка.У вас комунальний сусід, який тягає їжу з вашого холодильника

. Якщо ваш співмешканець заробляє рівно на себе, а ви б’єтеся самі, щоб прогодуватися — у вас немає чоловіка.У вас у домі задарма гостює знайомий.

Якщо вам терміново і відчайдушно потрібні гроші, а ваш бойфренд бадьоро відповідає, що у всіх бувають важкі часи й все налагодиться — у вас немає чоловіка. У вас приятель, і навіть не дуже близький.

Якщо у вас серцевий напад, а ваш коханець телефоном командує “терміново біжи до лікаря” – у вас немає чоловіка.У вас теплий і співчутливий фейсбучний френд..

Якщо ви плачете, а ваш коханий радить не паритися через дурниці і не накручувати сама себе – у вас немає чоловіка.За ступенем близькості це приблизно таксист. Якщо людина має чоловічу анатомію і навіть час від часу її у вас засовує – це не називається “у вас є чоловік”. Визначити, чи є у вас чоловік, дуже легко. Якщо він у вас є, вам не погано і не страшно.

Малка Лоренц

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *