Юрій Ніколов: Отже, план перемоги такий

Не подумайте, що я хайпонуть. Бо насправді я вже рік про це розповідаю близьким, а з деким поспорив на цинамон, що Зеленський переможе на наступних виборах. Якщо що, це суто мій аналіз на основі власних спостережень, і у мене немає жодних інсайдів з Банкової чи опозиції.

Отже, план перемоги такий

Зеленський опиратиметься на аудиторію «мирних» і «ухилянтів». Їх тупо більше, ніж залінкованих з війною. Хто принесе їм замир’я, тому вони й подякують за можливість розслабити психіку. Скинути тягар конституційних обов’язків, позбавитись важкості при погляді в очі пікселю, опасіння сходити на концерт, прибухнуть.

Перестати боятись смерті

Це дуже по людські. І таких людей дуже багато. Мільйон чоловіків в армії є, або вже вбиті та поранені. 5 мільйонів призовного віку – ще ні. Майже мільйон повісток планують розіслати у найближчі місяці. Зима буде темною. Атмосфера ідеальна для формування нової більшості на вибори в осяжному майбутньому 2025 року.

Чисте імхо – Залужний не буде конкурентом з різних причин. Решта поля зачищена Єрмаком від усього, що тільки може вирости в хоч скількись серйозного конкурента.

Так, я розумію, що вся ця конструкція неможлива без Путєна. Бо саме він має погодитись на якусь формулу миру. І є дуже високі шанси, що з Трампом йому будуть до одного місця всі оці наші розрахунки. Він просто забере все. Якщо ми не будемо воювати за своє і якщо у нас не буде чим воювати.

Тому сприйміть цей текст як некатастрофічний сценарій для України. І я публікую його лише для того, щоб ті кому це важливо, враховували таку можливість при прийнятті рішень.

Юрій Ніколов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *