Міський голова Мукачева Андрій Балога звернувся до правоохоронців про вчинення злочину депутатами

Про це міський голова Мукачева Андрій Балога написав на своєму каналі в Телеграм.

9 червня Андрій Балога звернувся до правоохоронних органів з заявою про вчинення злочину депутатами Мукачівської міської ради, які свідомо саботують засідання сесій та профільних депутатських комісій на яких мають бути розглянуті рішення, вкрай важливі для обороноздатності країни та життєдіяльності громади.

“Переконаний, що депутати загрались в політику та перейшли межу, коли їх дії прямо шкодять, як нашим збройним силам, так і мешканцям громади, тому потрібна швидка реакції правоохоронців для надання їх вчинкам належної правової оцінки. Хочу наголосити, що неодноразові заклики дослухатись голосу розуму та повернутись до роботи, цими політиками були проігноровані”, – наголосив Андрій Балога.

Міський голова вкотре нагадав всім колегам, що бути депутатом органу місцевого самоврядування – це насамперед про обов’язок та відповідальність, дотримання законів та захист інтересів громади.

“А під час війни – це також відповідальність перед самим собою, як громадянином України, який зобов’язаний на своєму місці робити все можливе, щоб наблизити нашу Перемогу. Той, хто цього не розуміє, або працює на ворога, або втратив відчуття реальності через роздуті політичні амбіції”, – додає міський голова Мукачева.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *