Приголомшливе відкриття: вчені вважають, що позаземне життя існує на супутниках Урана

Вчені за допомогою космічного телескопа здійснили нові спостереження за Ураном.

Інопланетні форми життя приховані на супутниках, що обертаються навколо Урана, планети, розташованої за три мільярди кілометрів від Землі. Уран має загалом 27 супутників, кожен з яких названий на честь персонажів класичної англійської літератури, написаної Вільямом Шекспіром та Александром Поупом.

Про це пише Mirror.

Космічний апарат NASA “Вояджер-2” відвідав Уран ще 1986 року, але дані, які він зібрав, аналізують і досі. NASA переглянула ці дані й тепер вважає, що чотири супутники Урана — Аріель, Умбріель, Титанія та Оберон — можуть бути домівкою для величезних океанів, розташованих на глибині кількох кілометрів під крижаною поверхнею. Експерти припускають, що ці океани можуть бути місцем позаземного життя.

“Що стосується малих тіл, то раніше вчені вже знаходили докази існування океанів у кількох малоймовірних місцях. Отже, існують механізми, які ми не до кінця розуміємо. Ця стаття досліджує, що це можуть бути за механізми і як вони пов’язані з багатьма тілами в Сонячній системі, багатими на воду, але з обмеженим внутрішнім теплом”, – сказала Джулі Кастілло-Рожес, провідна авторка дослідження.

Раніше вчені запропонували нову теорію, яка передбачає, що інопланетяни можуть спілкуватися в міжзоряному просторі за допомогою квантового зв’язку.

ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *