“Краще пізно, ніж ніколи” – адвокат Олександр Семанцо попросив вибачення від Олександра Каменяша

За свою юридичну практику я зіштовхувався і пережив багато різної складності ситуацій, але зрозумів одну важливу істину — кожен повинен визнавати свої помилки й вміти вчасно зупинитись, аби не завдати шкоди ані собі, ані іншим.
В історії з комплексом «Венеція» я скажу прямо і відверто, що при ретельному вивченні всіх матеріалів справи, з якими я зміг ознайомитися тільки після вчинення виконавчих дій, я, як юрист, помилився у своїх твердженнях і висновках.
За справу взявся з єдиною метою — відстояти права та захистити інтереси вимушених переселенців та волонтерів у цей важкий для нашої держави час. Але помилився, повіривши словам свого довірителя Андрія Афанасьєва.
Як виявилося, насправді його більше цікавить подальша можливість користуватися та розпоряджатися майном Товариства з додатковою відповідальністю “Венеція”, без рішення загальних зборів акціонерів, володіючи часткою 0,8% у статутному капіталі та покривати коштом інших свої борги.
Всі мої заяви, твердження про незаконність володіння корпоративними правами учасником ТДВ «Венеція» Олександром Кеменяшем після вивчення матеріалів, визнаю необґрунтованими.
Попри те, що існування ГО «Волонтерський Хаб Венеція» було створено з доброю метою та принесло користь тим, що потребували, діяльність організації на території комплексу здійснювалася фактично незаконно, з порушенням права приватної власності.
Вважаю своїм обов’язком просити вибачення перед  паном Кеменяшем та всіма особами, згаданим мною у публічних висловлюваннях та офіційних документах, що стосуються справи “Венеції”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *