ГЕТМАНЦЕВ ОБСЛУГОВУВАВ ДРУЗІВ ЯНУКОВИЧА, А МАМА ВЕДЕ БІЗНЕС В ОКУПОВАНОМУ КРИМУ – РОЗСЛІДУВАННЯ BIHUS.INFO (відео)

Працював на родинний бізнес-друга Януковича та ексчільника “Укравтодору” Володимира Демішкана. Чільник парламентського податкового комітету Данило Гетманцев обслуговував бізнес, який не сплачував податки. Про це у новому розслідуванні заявили журналісти проєкту Bihus.info.

Як адвокат він заснував юридичну компанію “Юрімекс”. Стверджують, що 2010-го Гетманцев представляв інтереси двох британських контор, які згодом Володимир Демішкан використав, як прокладки для переписування родинного бізнесу. Одна із компаній ексчільника “Укравтодору” занижувала податки на прибуток. Пізніше фірма “Юрімекс” почала співпрацювати із “Укравтодором”, який тоді очолював Володимир Демішкан.

Журналісти Bihus.info також виявили, що у матері нинішнього чільника податкового комітету – Олени Гетманцевої – була компанія в Криму. 2016-го в російському реєстрі з’явився відповідник цієї фірми зі схожою до української назвою, яка сплачує податки у московію. Натомість Гетьманцев наголосив, що ця компанія не надає своїх послуг у Криму.

Нагадаємо, раніше Данило Гетманцев “влаштував істерику” та виступив проти виділення додаткових коштів для українських військових.

Дивіться також відео: Виплати військовим ₴30 000 повернуть, якщо знайдуть гроші – Гетманцев

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *