Ознаки того, що на Стародавній Єгипет, можливо, вплинули інопланетяни

Стародавній Єгипет — одна з найзагадковіших цивілізацій в історії людства. Після нього з’явилися очевидні докази існування незвичних для того часу інфраструктури й технологій (наскільки відомо сучасним вченим). У наш час люди все ще зачаровані тим, чого вдалося досягти Стародавньому Єгипту, і досі залишається загадкою, як єгиптянам вдавалося робити такі складні речі за допомогою своїх скромних технологій.

Сучасна наука досі не може пояснити деякі досягнення єгиптян, одним з яких є створення пірамід. Ряд вчених і конспірологів стверджують, що це було б неможливо без втручання інопланетян, які нібито дійсно відвідували Єгипет в минулому. Вони також стверджують, що є незаперечні ознаки, що вказують на це.

1. Будівництво пірамід

Пирамиды Египта.
Піраміди Єгипту.

Почнемо з очевидного. Як стародавнім єгиптянам вдавалося будувати піраміди, причому в таких кількостях. Для будівництва таких гробниць фараонів були потрібні мільйони кам’яних блоків, кожен з яких важив тонни. За словами фахівця Річарда Маслоу, підняти один камінь змогли б всього десять осіб (простіше кажучи, не підійшли б через розміри блоку), але кожен повинен був би підняти по 400 кілограмів. Це майже неможливо.

Друге питання полягає в тому, як єгиптяни досягли такої дивовижної точності при будівництві пірамід. Блоки були вирізані настільки точно, що, здається, для цього використовувалися комп’ютери й спеціальні машини.

2. Електрика

Древнеегипетская лампа накаливания.
Давньоєгипетська лампа розжарювання.

Після стародавніх єгиптян існує безліч ієрогліфів, що представляють велику історичну і художню цінність. Але це не найголовніше в них. Є малюнки, які викликали справжнє здивування у сучасних людей, особливо у тих, хто цікавиться Стародавнім Єгиптом. Прикладом може служити зображення, на якому зображені люди, які тримають лампочку. А ось як стародавні єгиптяни знали про електрику — загадка.

3. Ієрогліфи з літальними апаратами

Египетские иероглифы с летательными аппаратами.
Єгипетські ієрогліфи з літальними апаратами.

Зображення лампочки — далеко не єдиний цікавий давньоєгипетський ієрогліф. Є зображення і ще більш просунуті технології. Наприклад, є зображення, приголомшливо схожі на сучасні вертольоти й літаки, які підіймають ще більше питань про розвиток єгипетських технологій.

4. Інопланетяни на стародавніх монетах

Изображения пришельцев на древних египетских монетах.
Зображення інопланетян на давньоєгипетських монетах.

Під час реконструкції будинку в Єгипті були знайдені монети, на яких були дуже незвичайні портрети. Одна нагадує голову і плечі інопланетянина. Зображення на іншій монеті зображує інопланетний космічний корабель або хоча б щось дуже схоже на нього. Хоча  багато хто виступає проти цієї теорії, такі монети все ж існують.

5. Чужа мумія

Мумия, найденная вблизи пирамиды Сенусерта II.
Мумія, знайдена біля піраміди Сенусрета II.

Ще одна ознака, на яку часто посилаються прихильники тверджень про те, що Стародавній Єгипет відвідували інопланетяни, — це мумія, яка недавно була виявлена в невеликій піраміді біля піраміди Сенусрета II. Мумію знайшов доктор Віктор Любек, колишній професор Університету Пенсільванії.

Останки були знайдені в оточенні незвичайних предметів, і їх не вдалося ідентифікувати. Анонімне джерело стверджувало, що мумія явно не родом з Землі, і що вона сильно потривожила єгипетську владу, яка хоче зберегти її в таємниці. За словами джерела, ще за життя ця «істота» називалося Осірунет і вона була радником фараона. Ця мумія — не єдине відкриття, яке посилило чутки про інопланетян.

6. Піраміди Гізи

Удивительное расположение пирамид Гизы.
Дивовижне розташування пірамід Гізи.

Піраміди Гізи розташовані не хаотично. Три піраміди ідеально поєднуються із зірками пояса Оріона, і навіть розміри цих пірамід корелюють з яскравістю зірок. Дві піраміди однакові за розміром, а третя — половина їх розміру, так само як дві зірки в поясі Оріона однакові за яскравістю, а третя наполовину яскравіша за них.

Піраміди навіть розташовані в практично ідеальній лінії з Північним магнітним полюсом. Таке позиціювання пірамід зажадало б величезних знань в галузь науки, геометрії та астрономії, порівнянних з сучасними.

7. Ехнатон

Египетский фараон Эхнатон.
Єгипетський фараон Ехнатон.

Ехнатон був потенційно одним з найбільших релігійних новаторів в історії людства. Єгипетський фараон, який жив і правив протягом 18-ї династії, відомий як правитель, який перетворив Єгипет із суспільства з багатьма богами в монотеїстичне суспільство. Бог, якому поклонявся фараон, називався Атон або Сонячний диск.

Відданість Ехнатона своєму богу навіть підштовхнула його до створення цілого міста для Атона — Амарни. У легендах того часу вказувалося, що фараона відвідували істоти з небес. У деяких легендах навіть говорилося, що він був одним з таких істот. Ехнатон приніс в Єгипет релігійну і соціальну революцію і привів до початку нової ери для нації.

8. Записи спостережень за НЛО

Папирус Тулли.
Папірус Таллі.

Папірус Таллі потенційно є найкращим першоджерелом, яке описує присутність інопланетян у Стародавньому Єгипті. Папірус нібито містить спостереження НЛО, коли Єгиптом правив Тутмос III. Потім з’явилося кілька таких дисків, які світили яскравіше Сонця. Через кілька днів об’єкти зникли з неба.

9. Ієрогліфи на космічному кораблі

Египетские иероглифы на НЛО.
Єгипетські ієрогліфи на НЛО.

Іншим важливим фактором, який викликав багато питань про інопланетян у Стародавньому Єгипті, є передбачуване відкриття єгипетських ієрогліфів як на НЛО в Розуеллі, так і на тих транспортних засобах, які бачили в лісі Рендлшем у 1980 році. Нібито ці символи збігаються і дуже схожі на давньоєгипетські.

10. Стародавні артефакти

Засекреченные древнеегипетские артефакты.
Засекречені давньоєгипетські артефакти.

Стародавні артефакти нібито були знайдені в колишньому будинку сера Вільяма Петрі, відомого як Фліндерс Петрі, який вважається одним з кращих єгиптологів в історії. Подейкували, що предмети, знайдені в його старому будинку в Єрусалимі, мають неземне походження. Серед цих предметів були два муміфікованих тіла нібито позаземних істот, а також предмети з символами, які неможливо пояснити. Артефакти були перенесені з будинку Петрі в музей Рокфеллера в Єрусалимі й, як кажуть, зберігаються в таємниці.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *