Як скинути 4 кілограми за тиждень — дієта на 7 днів

Існує безліч способів швидко схуднути: розвантажувальні дні, дієта на молоці і бананах, дієта на гречці і кефірі, кефірні дієти і сирні дієти. У цій статті ми розповідаємо про ще один популярний спосіб схуднення — дієта, розрахована на 7 днів.

Ця американська дієта, відома як Military Diet (перекладається як «військова дієта») – вона розрахована на 7 днів і дозволяє скинути до 4,5 кілограмів в тиждень. Його можна віднести до експрес-дієт, розрахованим на швидкий результат. Якщо потрібно швидко скинути кілька кілограмів, така дієта відмінно підійде. Якщо потрібен довгостроковий результат, краще спробувати інші способи схуднення — розраховані на більш тривалий період.

The 3 day Military Diet food plan with photos including shopping list

Дієта на тиждень — що потрібно знати

  • Військова дієта — це дуже проста дієта. Він ділиться на два етапи: перші три дні — коли можна їсти тільки певні продукти в невеликих кількостях (1100-1400 калорій в день), наступні чотири дні — можна їсти будь-яку здорову їжу, але не більше 1500 калорій в день.
  • Ця дієта, як і будь-яка інша дієта для схуднення, підходить далеко не всім. Якщо ви сумніваєтеся, чи можна сісти на дієту, проконсультуйтеся з лікарем.
весы

Що можна їсти в перші три дні дієти — дієта

У перші три дні дієти можна їсти тільки дозволені продукти в обмежених кількостях. Щодня у вас буде триразове харчування: сніданок, обід і вечеря. У перший день ви споживаєте 1400 калорій, другий – 1200 калорій, третій – 1100 калорій.

Перший день дієти:

  • Сніданок: тост, 2 столові ложки арахісового масла, половина грейпфрута, чашка чаю або кави без цукру.
  • Обід: тост, пів склянки тунця, чашка кави або чаю.
  • Вечеря: 85 грамів м’яса і чашка стручкової квасолі, 1 маленьке яблуко, половина банана, чашка ванільного морозива.
  • грейпфрут

    Другий день дієти:

  • Сніданок: тост, 1 яйце, зварене круто, половина банана, чашка кави або чаю.
  • Обід: 1 зварене круто яйце, чашка сиру, 5 солоних сухариків, чашка кави або чаю.
  • Вечеря: дві сосиски, пів склянки моркви і пів склянки броколі, половина банана, пів склянки ванільного морозива.

сыр

Третій день дієти:

  • Сніданок: 30 грамів сиру чеддер, 5 солоних сухариків, 1 маленьке яблуко, чашка кави або чаю.
  • Обід: тост, 1 яйце (приготоване так, як вам більше подобається), чашка кави або чаю.
  • Вечеря: 1 склянка тунця, половина банана, 1 склянка ванільного морозива.

У перші три дні дієти можна пити скільки завгодно кави або чаю, але без цукру і вершків. Крім того, потрібно пити багато води. Якщо у вас немає потрібного продукту або ви не вживаєте жоден з перерахованих вище продуктів, ви можете замінити його продуктом з такою ж кількістю калорій (наприклад, арахісове масло — мигдальне).

чеддер

Що можна їсти в останні чотири дні

Починаючи з четвертого дня дієти, можна їсти все, що завгодно (в розумних межах), але не більше 1500 калорій в день. Перевагу слід віддавати здоровій їжі – фруктам, овочам, продуктам з високим вмістом білка і клітковини. Необхідно виключити солодке, борошняне, жирне, смажене, копчене.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *