Альфред Кох: США щонайменше тричі рятували росію

А ось США щонайменше тричі рятували Росію. Спочатку від голоду на початку 20-х років, потім він поразки у війні з Гітлером, і, нарешті, на початку 90-х, коли СРСР (під керівництвом таких самих мудаків як Патрушев) розвалився через повний колапс радянської економічної моделі. Але про це наш герой, вирішив чомусь забути… (Що, Колю, забув як ти жер “ніжки Буша” у себе в Карелії, де ти тоді був начальником місцевого КДБ?)

Візіонер Коля лише глибокодумно зауважив, що оскільки тепер США налаштовані до Росії вороже, то “я вважаю, що цього разу допомагати Штатам зберегти свою цілісність недоцільно”.

Який, га? Він навіть не розуміє, наскільки комічно він виглядає з такого роду висловлюваннями! Як може допомогти США? Чим? Своєю “другою у світі армією”? Чи може бути економікою, яка менша за американську майже в 10 разів? Дядьку! Роззуй очі! Ти по вуха у лайні! Кого ти рятувати зібрався, убогий?

Але перлиною його інтерв’ю є теза у тому, що “провідну роль на континенті (Європі — АК) історично було відведено Росії. У XIX столітті – Російської імперії, у XX столітті – Радянському Союзу. Так буде й у XXI столітті.”

За останні триста років європейської історії роль Росії в європейських справах були лише в ролі гарматного м’яса. Ніякої самостійної ролі вона мала ні в Семирічній війні, ні в наполеонівських війнах, ні в Першій світовій.

А окупація Сталіним Східної Європи після 1945 року не принесла Росії щастя, а лише надірвала її й позбавила авторитету, на який вона могла б розраховувати як одна з держав-переможниць. І тепер скрізь, де ступала нога її солдата, її згадують недобрим словом.

(Особняком стоять поразки Росії в Кримській, Японській та Афганській війнах: адже Росія, як відомо, ніколи війн не програвала. Так само як і війни з Польщею, Фінляндією і тим же Афганістаном: адже відомо, що Росія ніколи ні на кого не нападала.)

А сьогодні, після жахливої та ідіотської агресії проти України, не може бути й мови не те що про “провідну”, а взагалі про якусь роль Росії на європейському континенті у XXI столітті. Європу тепер для Росії надовго закрито. І в цьому, безперечна заслуга, у тому числі й пана Патрушева. З чим я його вітаю. Як він збирається в таких умовах “відігравати провідну роль на континенті” – абсолютно незрозуміло…

І підбиваючи підсумок патрушевському вісеру, я хотів би звернути увагу на те, що найбільш тупі представники російської еліти вже пропонують обговорити питання викупу окупованих земель. Так, наприклад, Марго Симоньян недавно запропонувала забрати заарештовані в західних банках російські 300 млрд доларів в обмін на ті території, які Путін встиг захопити.

Це вже зовсім інша розмова. Як це контрастує із ще недавнім фанфаронством! Подивимося як вони заспівають ще за кілька місяців. Вони пропонуватимуть гроші вже не за захоплені території, а за порятунок власної шкіри. Але ми й шкуру здеремо й гроші заберемо.

Тому що наша справа – правильна. Тому ворог буде розбитий, і перемога буде за нами.

Слава Україні!

Альфред Кох

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *