Ференц Дюрчань: Чи можливо, що прем’єр-міністр Угорщини є агентом Росії?

Перша весняна сесія в угорському парламенті неочікувано розпочалася зі звинувачень уряду Віктора Обрана та його партії “Фідес” у підтримці російського партнера.

Як повідомляє видання Тelex, лідер опозиційної фракції “Демократична коаліція” (DK) Ференц Дюрчань звинуватив провладну партію «Фідес» в підтримці країни-вбивці.

«Ви фактично підтримуєте світ вбивці», – звернувся Дюрчань до партійних лав правлячої партії.

«Вони насправді бажають, щоб Україна здалася. Брудні думки, брудна поведінка. Вони фактично підтримують цей Тріанонський світ коштом України», – сказав Дюрчань.

“Батьківщина не продається, Угорщина не продається, Україна не продається», – зазначив Дюрчань у своїй промові, згадавши слова Орбана на похоронах Імре Надя.

За словами Дюрчаня, актуальним наразі є питання, чому Орбан став на бік реального вбивці – Путіна. «Чи можливо, що прем’єр-міністр Угорщини є агентом Росії?» — запитав він. Це стосувалося і російського фінансування АЕС Пакш-2.

«Якщо прем’єр-міністр є незалежним, то незалежною є і країна. Якщо батьківщина не незалежна, то вона не має влади над своєю долею, тоді вона буде країною рабів та з рабською нацією. Буде, якщо ти залишишся. Такий уряд і такий прем’єр-міністр повинні впасти», – заявив Дюрчань щодо майбутнього Віктора Орбана.

За словами Ференца Дюрчаня в Угорщині “має прийти новий патріотичний, європейський уряд: уряд надії, порядності та партнерства».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *