Психопатичний портрет путіна

Садист. Параноїчний психопат з маренням величі та надцінними ідеями. Патологічний брехун. Самооцінка неадекватна. Інтелект низький. Його особистість стрімко деградує. Живе в паралельному світі, відірваний від дійсності, зовсім не стикається з реальністю. Він її не розуміє. Як живуть люди, що відчувають, про що мріють, чому страждають – моральний ідіот не може навіть цього уявити. Та й не хоче. Створивши навколо себе штучний, наглухо запаяний світ, де повільно, роками варився в казані власної брехні та печерних забобонів, він остаточно втратив розум. Не совість, совісті там ніколи не було.

Так, він не здатний до співчуття, але при цьому сам є дуже вразливим і недовірливим. Він не здатний кохати. Дуже уразливий і мстивий, напевно, вся ущербність і бажання поквитатися, заподіяти якнайбільше страждань усім до кого дотягнеться, виросли з дитинства, де він був замореним, безхребетним і безталанним заморишем на побігеньках. Боягузливий і спритний. Вічна боягузливість породила в ньому надмірну, безглузду жорстокість у вчинках і неймовірну, жахливу цинічність. Його погляд на світ – погляд злобного мікроба з пробірки. Його мислення пропорційне масштабу особистості. Думає він вузько, шаблонно, установками та гаслами. Судження про навколишній світ і людей кустарні та обмежені. Як і будь-який тиран схильний до містифікацій, сакральних смислів, символізму. При цьому страшно закомплексований, відчужений, замкнутий та емоційно бідний. Компенсує своєю неповноцінністю у всіх сферах життя шляхом придушення та знищення людей. Його система цінностей купірована, звужена до примітивної формули “свій-чужий”, і є набором ідеологічних кліше: росія Uber alles, Захід – вороги і чужинці; народ – потенційно небезпечна худоба, яку потрібно тримати у вузді, періодично дражнячи пряником національної винятковості; влада – доля обраних, сенс влади – у ній самій та особистому збагаченні. Втім, останнє давно перестало відігравати якусь роль і на перший план вийшли маніакальні ідеї гегемона імперії на Землі за будь-яку ціну та будь-якими засобами.

Махровий вигодованець сталінських часів із психологією вертухая та рядового ката. Сірий у всьому, безликий, дріб’язковий. Увібрав у себе все глумливе людиноненависництво конторської породи. Абсолютно безпринципний. Немає жодних усталених, більш-менш моральних понять, крім зонівських. Усередині нього ховається забитий підліток, а зовні намагається тримати маску брутального, дотепного свого в дошку мужика. Словниковий запас у нього скупий, лексика рясніє вульгарними прислів’ями та кримінальним, міліційним жаргоном. Йому дуже важлива думка про нього збоку, тому схильний до позерства та убогого, анекдотичного мачизму, як і всі закомплексовані люди. Виходить завжди безглуздо. Видно, що це просто натягнута личина, а під нею ще одна, а потім ще й так до самого дна, де в булькотючій, чорній, смердючій і огидній жижі, обхопивши рученятами коліна, що тремтять, сидить якийсь жовчний, забитий карлик.

Як політик він бездарний і нікчемний, бо дивиться лише у минуле і боїться будь-яких змін, які загрожують його владі. І головне – він не знає, що таке зміни, він не розуміє цього. Політично безплідний, бо одержимий своєю безмежною, самоцільною владою. Немов сталактит, самотньо висить він у своїй темній печері та насолоджується вогкістю, мороком та луною болю мільйонів замучених ним людей.

Хтось ще й досі намагається копатися у його душі, щоб щось там зрозуміти. А її там нема. Просто нема. Там всередині одне велике нічого. І коли абсолютна нікчемність у плоті одержує до рук необмежену владу з червоною кнопкою, то виходить те, що ми бачимо сьогодні. Він хотів увійти до підручників історії, стати частиною великоруського епосу, вершителем доль, а увійде як банальний військовий злочинець, який злетів із котушок. Він хоче, щоб його боялися, щоб тремтіли перед ним, але всі дивляться на нього з презирливою гидливістю, чекаючи на його швидку смерть.

У пеклі вже дивляться на годинник. Все готово.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *