7 жіночих звичок, через які чоловік втрачає до неї інтерес

Ти нічого не розумієш, в голові повне нерозуміння, що трапилося, чому, начебто нічого такого не зробила, а чоловік втратив до тебе інтерес, на дзвінки відповідає через раз або взагалі не відповідає і така ж справа зі смс. Зрозуміло, що ти втомилася від всього цього і в тобі селиться страх, що тебе кинули. І той дурнуватий страх псує тобі все і заважає.

  1. Після того як ваші відносини з періоду романтики (це десь триває 1 місяць) перейшли в звичайний ритм, чоловік розслабляється так як вже звик, що ти є і він стає самим собою, і якщо в цьому моменті, ти будеш вимагати такої ж уваги, як і раніше, він може почати віддалятися, ти просто починаєш його напружувати, а може і взагалі інтерес втратити.
  2. Людина завжди цікавіша якщо вона більш загадкова і недоступна, а якщо ти намагаєшся нав’язатися через страх самотності, то це тобі зіграє тільки на шкоду. Напористість відштовхне його, чоловік любить добиватися жінку. Дай йому цю можливість.
  3. Якщо жінка сама собі не подобається і якщо вона не впевнена в собі і незадоволена собою, то завоювати і утримати інтерес до твоєї персони дуже складно. Так як тобі потрібні від нього постійні запевнення, що ти гарна і тому подібне, а це йому навряд чи сподобається. Пам’ятайте, чоловіки мисливці за своєю природою, вони люблять цей процес, і їм обов’язково потрібен вибір. Тільки якщо ти задоволена сама собою ти зможеш зацікавити його і утримати цей інтерес.
  4. Всі ми боїмося болю і часто через минулий досвід тримаємо своє серце на замку і нікого туди не пускаємо, але тут є і зворотна сторона – чоловікові здається, що він тобі не цікавий і не бажаний і він як наслідок втрачає інтерес.
  5. Ось. Якщо задуматися, коли тебе критикують або нападають, який від цього ефект? Як правило зворотний, ніж той, якого хотілося досягти. Просто згадай свій досвід і не роби цих помилок (не роби скандал, якщо він забув тобі передзвонити і т.п.). Критика знижує самооцінку чоловіка та плюс до цього ще й демонструє твою неповагу до нього.
  6. Егоїзм – це добре, але в міру, якщо ти будеш зациклена тільки на собі і на «я хочу…» і при цьому не проявляти інтересу до чоловіка, то його висновок очевидний – тобі не потрібні стосунки.
  7. Просто запам’ятай, як «отче наш» не можна обмежувати його свободу (зустрічі з друзями, гараж, рибалка, займатися своїми справами і…). Як результат він буде роздратований і незадоволений своїм життям.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *