У Viber з’явилася функція, яка зекономить пам’ять на смартфоні: як її активувати

Viber запустив нову функцію керування сховищем. Вона дозволить користувачам месенджера контролювати обсяг пам’яті, який займає програма на пристрої. Не секрет, що месенджери займають багато місця на смартфонах, і потрібно знати, як правильно чистити їх кеш і позбавлятися від зайвих файлів, щоб не перевантажувати свій гаджет.

У Viber з'явилася функція, яка зекономить пам'ять на смартфоні: як її активувати - today.ua

За допомогою опції “Керування пам’яттю” користувачі мессенджера зможуть дізнатися, скільки місця Viber займає на пристрої, скільки вільного місця для зберігання файлів залишилося, і скільки займає медіа вміст кожного окремого чату та каналу. Користувачі самі можуть вибирати файли, за рахунок яких вони хочуть звільнити місце. При цьому файли будуть видалені на телефоні та інших пристроях, однак залишаться у співрозмовників.

Якщо людина вже завантажила на телефон файли, отримані через Viber, то вони залишаться збереженими на пристрої. В іншому випадку видалення буде незворотним. Історія видалення текстових повідомлень у чатах під час видалення мультимедійних файлів залишається доступною.

У Viber з'явилася функція, яка зекономить пам'ять на смартфоні: як її активувати

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *