Все, що путін міг мобілізувати, він уже мобілізував

Смішно чути заклики російських пропагандонів та Z-“патріотів” до путіна почати вже воювати по-серйозному і мобілізувати промисловість та тил.

Все, що путін міг мобілізувати, він уже мобілізував.

Ну ось, наприклад:

У Росії три танкові заводи. Два ремонтні, один випускає нові танки. Усі вони зараз працюють у три зміни. І всього випускають і ремонтують на місяць 44 танки, з яких 22 – це зняті зі зберігання та відновлені стародавні Т-62. Все. Більше російська промисловість просто фізично не може зробити/відремонтувати більш як 44 танків на місяць – це 528 танків на рік. А втратила РФ за рік як мінімум 2300 танків, тобто в 4 рази більше, ніж може зробити/відновити. Якщо ці тенденції збережуться (а вони плюс-мінус збережуться), то за рік у РФ майже не залишиться танків. Їх не буде тупо. Питання: що може зробити путін, щоб збільшити випуск/відновлення танків? Побудувати новий завод? Навіть якби Росія не була під санкціями – на це потрібні роки. Поки новий завод збудують, війна вже десять разів встигне закінчиться. Але Росія ще й під санкціями, їй ніхто ні верстати не продасть, ні інше обладнання, щоби побудувати завод, а сама вона їх  не випускає.

Це лише один приклад. Але те саме з усім іншим. Путін, вже мобілізував усе, що тільки в нього є. А більше він мобілізувати просто не може. Отже, війна ним програна і це ніщо не змінить.

Ресурсів на війну у путіна вистачить лише до кінця цього року, а далі воювати просто не буде чим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *