Розповім Вам жорстоку казку на ніч, в якої обов’язково буде happy end !

15-літня дівчинка, учениця 9-го класу Новодавидківської ЗОШ, над якою систематично здійснювався булінг не лише з боку деяких однокласників та старшокласників, а й з боку вчителів – зробила спробу покінчити з життям, вистрибнувши з високої будівлі в Мукачеві.
На щастя, дівчинка вижила, хоча мала серйозні переломи та забої.
Це сталося 4 грудня минулого (2022) року і все, на диво, замовчується.
Натомість ведуться різні кулуарні бесіди зі школярами, батьками та вчителями, щоб винуватою зробити саму жертву.
Поки буду без імен, але за весь час ні слідча, яка займається даною справою не допитала жертву, ні детектор школи не дав жодних пояснень, ні ювенальна поліція….взагалі ніхто, хто хоч якимось чином мав би бути причетним до даної події!
А далі почалось цікавіше! Бабуся з якою проживає дівчина – звернулась до психолога, психолог забив на сполох: піднялась громадськість – це дуже добре, але й знайшлись і ті, які через психологічну та юридичну необізнаність хотіли нашкодити дитині! Точніше зламати їй життя і дуже шкода, що ці люди працюють в Мукачівській міській раді, точніше лише одна або двоє з них!
Зараз розповім яким саме чином!
На даному етапі в нас є особа (дівчина), яку довели до спроби замаху на самогубство, що вже передбачає кримінальну відповідальність та проблеми ще в деяких інстанціях, а також в поліції!
А що потрібно зробити, щоб цих проблем уникнути й “умити руки”?
А просто – зробити через психіатричну експертизу, особу схильною до суїцидальної тенденції, а це вже психологічний розлад і всі чисті й невинні, крім самої дівчини, якій би поставили клеймо на все життя!
Яким чином це зробити? Помістити її у якийсь сумнівний психологічно – реабілітаційний центр у м. Свалява, сказавши, що вона їде на відпочинок у санаторій на 9 місяців і там буде інтернет. І поламати нормальній 15 річній дівчині все майбутнє життя.
А це вже нижче всякої людської моралі.
Хто Вам дав право, панове чиновники,  розпорядитись так життям людини?
Так от! Ваш спільний план, як легко вирішити дану ситуацію провалився!
p.s. Далі буде! Чужих дітей не буває!❤️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *