Ось що таке русофобія

Русофобія – це коли ти не знаєш, як і чим живе твій народ. Не ходиш з ним однією вулицею, не їздиш в одному транспорті, їж іншу їжу. Коли ти мчиш з кортежем порожніми дорогами, а люди через тебе годинами стоять у пробках. Коли перед твоїм приїздом у провінцію кладуть одноденний асфальт і весело розфарбовують убогі халупи.

Русофобія – це коли ти живеш у палацах, поки більшість населення твоєї країни тулиться у розвалюхах. Коли ти привласнюєш народні гроші, землі, ліси, води, заводи-пароходи, щоб купатися в неймовірній розкоші, позбавляючи інших найнеобхідніших. Коли ти впевнений, що люди повинні роками працювати за гроші, щоб ти носив годинник ціною з багатоповерхівку, а твої собаки літали окремими літаками.

Русофобія – це коли ти так боїшся своїх співгромадян, що на зустрічах із ними спілкуєшся з підсадними качками за допомогою заздалегідь заготовлених запитань-відповідей.

Русофобія – це коли ти руйнуєш усе російське. Освіта – тому, що невігласами легше керувати, а твої діти навчаються в Оксфорді. Науку – бо тобі начхати на майбутнє країни. Культуру – щоб ростити готових гопників. Мораль – бо вона невідома тобі особисто. Виробництво – бо тобі потрібна лише нафтова голка.

Русофобія – це коли ти перетворюєш російське роздолля на гігантські смітники. Коли без потреби викачуєш вітчизняні надра, не примножуючи добробуту простих співгромадян. Коли вирубуєш ліси та пишаєшся пластмасовими деревами у столиці.

Русофобія – це коли ти кричиш про патріотизм, тоді як твої родина, нерухомість та капітали давно закордоном.

Русофобія – це коли ти так не поважаєш свою велику та багатостраждальну країну, що, схоже, переписуєш її історію собі на потребу, реанімуючи тиранів та відроджуючи ідолів.

Русофобія – це коли ти настільки зневажаєш свій народ, що замінюєш його справжню достойність безглуздими сурогатами, плодячи ряджених.

Русофобія – це коли ти пригнічуєш будь-яке вільнодумство, не цінуєш таланти, зневажаєш кращих, сприяєш деградації нації та створюєш таку державну систему, в якій процвітають найгірші. Коли на найтепліші місця ти садиш бездарних та порочних своїх друзів-родичів.

Русофобія – це коли ти відбираєш у дітей своєї країни майбутнє, а старих поспішаєш загнати  у могилу, позбавляючи їх пенсій та пристойної медицини.

Русофобія – це коли ти пересварився з усім світом, вкидаючи свій народ у війни та ще більшу бідність.

Русофобія – це коли ти робиш усе, щоби росіяни мріяли жити на чужині.

Русофобія – це коли ти вважаєш усіх росіян дурнями і наполегливо й нахабно брешеш їм із екранів та з парламентських трибун.

Русофобія – це коли ти не помічаєш того, що відбувається сьогодні в Росії. Або брешеш, що не помічаєш.

Русофобія – це коли ти називаєш ворогами всіх, хто хоч якось намагається перешкоджати всім цим неподобствам.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *