Провладне угорське медіа ORIO вийшло з заголовком про “п’яного” президента України

Заголовок угорського медіа ORIO: ”

Зеленський міг бути настільки п’яним на інтерв’ю, що раптом почав відповідати російською мовою”

Вчора, на порорбанівському порталі Оrigo вийшла стаття, яку позначили як надзвичайно важливу. У ній угорські ЗМІ зневажливо заявили, що Зеленський був п’яний під час інтерв’ю, і тому нібито відповідав російською мовою.

Йдеться про інтерв’ю Володимира Зеленського німецькому телеканалу ARD. Журналісти угорського видання грубо розкритикували Українського президента за його рішучу позицію щодо постачання танків.

Він дав інтерв’ю німецькому телеканалу ARD президенту України Володимиру Зеленському. В інтерв’ю він різко розкритикував німецький уряд за його «нерішучу» позицію щодо передачі танків Україні. Згідно з розміщеним відео, він прямо закликав німців: “Якщо у них є танки “Леопард”, віддайте їх нам”. Цей твердий, вимогливий тон не чужий українському президенту, але в той же час у записі він місцями здається надзвичайно невибірковим, мова у нього дуже повільна, слова течуть разом у роті. Через кілька хвилин він несподівано перейшов з української на російську.” – йдеться в матеріалі.

У підтвердження своїх припущень журналісти додають інше відео президента Зеленського, де теж, як стверджують автори, він був “п’яний”.

“Його мова «розмазується» то тут, то там, ніби йому важко артикулювати. На думку багатьох, Зеленський відверто п’яний, що не дивно. Колись давно йому вдалося випадково викласти в інтернет відео, на якому він був повністю п’яний.
“, – пишуть у статті.

Додамо, новинний ресурс origo.hu неодноразово був помічений у поширенні фейків, особливо щодо опозиції, а також у поширенні проросійських наративів. Зокрема, і щодо агресії Росії проти України.

Цією публікацією, угорські журналісти підхоплюють російську пропаганду щодо президента Зеленського. Це ще раз підтверджує той факт, що угорські провладні ЗМІ “живуть” у проросійському порядку денному і продукують фейки щодо України та нашої влади на основі російської пропаганди.

Нагадаємо, Угорщина заблокувала виділення Україні 500 млн євро військової допомоги ЄС. А закарпатка Андрея Бочкор виступила проти трибуналу для путіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *