Командувачем Об’єднаного угрупування військ в Україні призначено начальника Генштабу Валерія Герасимова, повідомляє Міноборони РФ

Заступниками Герасимова призначені генерал Суровікін, головком Сухопутних військ Салюков та заступник начальника Генштабу генерал-полковник Кім, повідомляє Міноборони РФ.

Всі пам’ятають анекдот? Коли у борделі падає виторг, то не ліжка переставляють, а повій міняють.

Але тут иаємо унікальний випадок. У цьому великодержавному борделі немає інших повій.

За 23 роки правління путін збудував абсолютно монохромну систему, що складається зверху до низу з одних корисних ідіотів, профнепридатних холуїв і просто всіляких покидьків. За образом і своєю подобою.

Коли на дверях автомобіля відривається ручка, то чекай біди. Народна прикмета

Єдине, що від цієї вертикалі потрібно – справно красти, справно ділитися і бути максимально лояльними. Міністр ти, депутат, звичайний чиновник, військовий, мент, слідак – не сутєво. Ти маєш бути жадібним дебілом, який плазує перед вищими й самостверджується за рахунок нижчестоящих. Більше ніяких якостей від тебе не вимагається. В результаті система поросла недолюдками, садистами та дегенератами, як бур’янами.

Усі квіти повипалювали ще у XX столітті. За останні двадцять років затоптали решту. Вони просто не мали шансів.

Тепер ця фашистка клоака у розпачі вирує, захлинається і не знає, що їй робити. Це навіть не пропасниця і вже не агонія. Це посмертні посмикування.

Через місяць можна знову перетасувати ці тулуби у колоді. На втіху. А потім ще раз.

Перед смертю не надихаєшся.

І все це не може не тішити. Дякуємо, моль, що все розвалив зі своїми спільниками. Україні залишилося лише добити мерзенного нелюда.

ВСУ доб’ють!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *