Чи допоможе рашистам «генерал Мороз»?

Військори та пропагандисти рашистів чомусь радісно завили про якогось “генерала Мороза”, який їм чимось допоможе.

За рік війни навіть від цих самих шакалів ми не бачили жодного кадру українського військового, якому б не вистачало теплого одягу або який був би  одягнений у радянські лахміття, або мав спорядження з “Fix price”.

А ось кадри російських солдатів, які більше схожі на бомжів, яким у школах дітлахи шиють теплі шкарпетки та влаштовуються побори серед народу, щоб прислати на фронт труси чи нормальні черевики, які не рвуться через 10 хвилин, шкарпетки – регулярно.

Все-таки чудово, як чудово, що проти України воює країна ненавчених ідіотів.

Рашистський  “генерал Мороз” – це вірна смерть від переохолодження та хвороб їхнім  же солдатам. Десяткам тисяч.

В той самий час, враховуючи культ смерті (не важливо чиєї) який у Росії досяг фантастичних, сюрреалістичних масштабів і форм, можливо вони так радіють, тому що можна буде ще раз, вкотре з гордістю сказати: “Мы  за ценой не постоим”. Стільки наших хлопчиків подохло. Давайте мобілізуємося всією країною і купимо їм теплі бушлати. Все для перемоги!”

Бла бла бла.

Так, навіть не всякий ідіотизм може заперечувати настільки очевидну істину та ігнорувати реальність: Україну вам уже ніколи не перемогти. Все скінчено. Ви програли. Решта війни – це просто стрімке скорочення населення Росії в геометричній прогресії.

Не, якщо так подобається, то продовжуйте. Людство без вас не збідніє. Хоч у світі поживе. Без війн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *