Ці продукти потрібно їсти перед прийомом алкоголю, щоб уникнути похмілля

Деякі продукти здатні знизити негативний вплив спиртного на організм та допомагають уникнути неприємних наслідків у вигляді похмілля.

Свята майже завжди пов’язані із прийманням алкогольних напоїв. Деякі продукти здатні знизити негативний вплив спиртного на організм та допомагають уникнути неприємних наслідків у вигляді похмілля.

Які продукти потрібно вживати перед тим, як вживати алкоголь, щоб уникнути похмілля.

Спаржа. У ній містяться антиоксиданти, які здатні захистити печінку від дії алкогольних напоїв.

Буряк. Якщо спаржі під рукою не виявилося, додайте в меню звичайний буряк. У ній також багато антиоксидантів, які захистять вашу печінку від руйнівного ефекту спиртного.

Авокадо. У цьому фрукті багато здорових та мононасичених жирів, які довго засвоюються. Це допомагає організму сильно знизити швидкість поглинання спиртного.

Банани. У них міститься багато калію, який запобігає електролітному дисбалансу. Достатньо одного банана перед вживанням алкоголю, щоб уникнути серйозних проблем.

Яйця. Цей продукт дає почуття ситості та дуже поживний. Це зменшить потяг до надмірностей, які зазвичай проявляються за святковим столом.

Грейпфрут. Сік цього фрукту допомагає підвищити рівень ферментів, які відповідають за хорошу роботу печінки та детоксикацію.

Диня. У ній міститься багато калію та рідини. Якщо використовувати диню як закуску до алкоголю, це суттєво знизить побічні ефекти.

Лосось. У цій рибі міститься багато омега-3 жирних кислот. Лосось знижує запалення мозку, що пов’язане із вживанням алкогольних напоїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *