Рівно 100 років тому було створено СРСР

Створення цієї потворності була густо замішана на крові мільйонів жертв червоної чуми. Щоб «подружитися» з іншими народами, більшовикам на чолі з дегенератом Леніним, довелося спочатку вирізати ці народи, заморити їх голодом і страхом. Потім оголосити, що всім “добре живеться в радянській країні” і продовжити політику масових репресій та насильницької русифікації.

СРСР виявився  набагато гіршим за Третій Рейх.

Тому що той проіснував кілька десятиліть і був покараний. А це чудовисько прожило в безкарності ціле століття. І сьогодні, відреставрований в Росії, зібраний з усієї гнилі й бруду, з цих обірваних, кривавих ошметків і лахміття, які вдалося відкопати чекістському кодлі у смердючій комірчині історії, цей СРСР, у вигляді  рф,  відродився.

Прокажений, сотні разів проклятий франкенштейн. Без розуму, без пам’яті, без совісті та почуттів, він здатний лише на одне – воювати, окупувати, знищувати та репресувати. Нести зло, горе та біль.

Ось саме в це вилилася туга «постсовістих» людей в росії. У путіна, у знищені права та свободи. У злочинну війну.

Бо ніколи не було людини пострадянської. Як вона був радянською, так і залишилися. І всю хворобу свою, всіх клопів та тарганів перетягнула із собою.

Повислазали.

В останній раз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *