Олександр Тверський: “Про Росію потрібно? Будь ласка”

Росія-Мати! Хочу спитати тебе, а для кого ти була братнім народом? Кого, який народ ти колись поважала, чи шкодувала?! Який народ із “республік вільних” прийшов до тебе з власної волі не проливши кров?!

Завжди твоя жалість обходилася всім смертю.

У 1939 ти «пошкодувала» Польщу та Фінляндію.

У 1940 році ти «пошкодувала» країни Прибалтики.

До 22 червня 1941 року ти була союзником фашистської Німеччини.

Не приписуй собі перемогу у Другій Світовій – без Америки, Франції, Англії та Канади тобі б її не бачити!

Це ти всім і завжди встромляла ніж у спину!

У 1956 році твоєю жертвою стала Угорщина, в 1968 році ти встромила ножа у Чехословаччину, а далі за списком Афганістан, Чечня, Грузія, Україна.

Ти не забула свою “жалість” і до  Ізраїлю, виховавши та підготувавши маси терористів з-поміж арабських країн. Ти їх ляльковод, а вони твої маріонетки.

Ти постійно підбурюєш Іран. Ти влаштувала всесвітній потоп із біженцями із Сирії, затопила ними Європу. Ти знедолила Осетію та Абхазію, перетворивши їх квітучі землі на пустку. Це завдяки твоїй жалості була роздерта Молдова і була створена Придністровська Республіка, що ніким не визнана.

Те саме ти зробила в Україні, анексувавши Крим і відвоювавши частину Донбасу і створивши такі ж невизнані ДНР та ЛНР.

Хто буде наступною жертвою твоєї братовбивчої жалості?!

Ти не пошкодувала свій власний народ, споївши його до худоби. Все чого ти торкаєшся перетворюється на попіл.

Ти – це Лепрозорій населений Прокаженими.

Згинь проклята!

*******************

Про Росію треба? Будь ласка. Живу я в цій Росії, у самому серці Мордора і ось як за останні роки змінилася ситуація за моїми спостереженнями.

Як на дріжджах, зросли організації, що займаються мікрокредитуванням. Ще кілька років тому їх не було взагалі, а тепер біля кожного метро по кілька штук. Стрімко злиденному населенню пропонують взяти кілька тисяч рублів під 100-200 відсотків. Є попит – є пропозиція.

Листівки, які були ще якийсь час тому на кожному стовпі, де пропонувалося все – від підроблених прав та дозволу на зброю до швидкої позички у кілька мільйонів за паспортом, знову, як мухи обліпили кожну поверхню у місті. Шахрайський кримінал розправляє крильця.

Якщо раніше жебраків якось раптово не стало, то зараз цигани з немовлятами на вулиці, на зупинках, біля метро – звичайна справа. І не лише цигани – кількість пропитих осіб, люмпенів, жебраків зросла в рази.

Якщо росія вже спилася і п’є давно вже лише глід, бо грошей на горілку немає, то Москва поки що потихеньку починає. До речі, чи спилася тільки? Не-а. Ще скололася (тільки про це ніхто не каже) і епідемія СНІДу по просторах духовним гуляє між берізок і церков.

До речі, хто вам каже, що середня зарплата в Москві – 40,50,60 тисяч, можете сміливо посилати цього суб’єкта на три літери. Середня зарплата у Москві 25-30 тисяч рублів. Затримки грошей регулярні, масові скорочення на підприємствах, у приватних фірмах. Поки що у 14 мільйонному місті ці факти ще встигають розчинятися за уявним добробутом, за гарними вітринами, але соціальна напруженість зростає.

Бізнес йде з головою в тінь та у хабарі. На вулицях стріляють людей, вбивства на замовлення стали нормою. У регіонах кримінал не просто почувається чудово, а зрісся з владою в буквальному сенсі. Мент там – бандит, а бандит – мент. “Вантаж-200”, “Майор”, “Левіфіан”, “Дурень” – ось це все зараз буденність.

Що ще про Росію? Управляє нею диктатор, який пересидів Брежнєва. А 70% країни без газу. За межею бідності 30 млн людей розкладається. Пенсії по 6000 рублів. Ще чогось?

Ну, у в’язницях катують, у відділеннях поліції катують, хабарі дають усе й усім, інакодумство переслідується. Кілька воєн ведемо з чужими народами. Ось на 30 тисяч ліжкомісць у лікарнях поменшало – скоротили. Та й лікарні закривають – десятками. Натомість церкви будують – тисячами.

Ще про Росію? Техногенні катастрофи, відсутність доріг у принципі, відсоток побутового насильства, що зашкалює, – це наші будні. Куди не ткни – деградація, розруха та жорстокість.

Ще? Кілька сотень убитих журналістів за його правління перерахувати? Чи відкрити велику таємницю, що у регіонах роботи взагалі НІ? Країна закінчена. Про неї нецікаво навіть думати – згинула б скоріше, всім полегшення було б.

путін вийняв з цього народу те, що в ньому тільки-но встигло задрімати – всю його гнилу сутність, всю чорноту його душі, все несвідоме рабство і жорстоку дурість, які були закладені і чекали свого часу. Наче прорвало каналізацію.

Ця пропаганда накачує людей до неосудного стану, перетворюючи їх на монстрів. І ще одна річ, за яку я ніколи не пробачу цій країні. Мені важко уявити скільки там сімейних драм трапилося, скільки людей, котрі любили один одного, були розділені раз і назавжди.

Будь проклята эта страна!

От Москвы до самых до окраин
Дуракам везде у нас почет,
Я другой такой страны не знаю,
Где так вольно дышит идиот.

Александр Тверской

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *